Obrenovac, 16.01.2021

ASFALTIRANJE NA ZABRE┼ŻJU


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 13.11.2020.
U toku su radovi na asfaltiranju Ulice Grobljanske

Foto:lokalnenovine.rs


Na teritoriji mesne zajednice Zabre┼żje, na prostoru na kome su izvedeni gra─Ĺevinski radovi na izgradnji kanalizacione mre┼że, u toku su radovi na asfaltiranju. Danas su radove na rekonstrukciji Ulice Grobljanske obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac i direktor Javnog komunalnog preduze─ça ”Vodovod i kanalizacija” Branko Mati─ç.

Pored slo┼żene epidemiološke situacije izazvane pandemijom korona virusa, radovi na teritoriji opštine Obrenovac ne prestaju – istakao je pomo─çnik predsednika opštine Obrenovac Radovan Manojlovi─ç i dodao da ─çe u narednom periodu, po završetku aktuelnih radova, zapo─Źeti gra─Ĺevinski radovi na rekonstrukciji Ulice Savske na prostoru mesne zajednice Zabre┼żje.

On je istakao da su u toku radovi na ure─Ĺenju obala i kanala du┼ż nekategorisanih puteva na teritoriji mesne zajednice Veliko Polje, nakon ─Źega ─çe se radovi nastaviti širom opštine Obrenovac, prema ve─ç utvr─Ĺenom planu rada Gradske opštine Obrenovac i Javnog preduze─ça za izgradnju Obrenovca.

Pomo─çnik predsednika opštine Obrenovac Dragan Bla┼żi─ç naveo je da se izgradnjom kanalizacione mre┼że na prostoru mesne zajednice Zabre┼żje, obezbedilo 70 priklju─Źaka za doma─çinstva ove mesne zajednice.

On se ovom prilikom zahvalio svim meštanima na strpljenju tokom izvo─Ĺenja radova na izgradnji kanalizacije.

Mati─ç je rekao, da o─Źekuje da se u narednom periodu doma─çinstva sa ovog prostora priklju─Źe na novoizgra─Ĺenu kanalizacionu mre┼żu.

– Da bi se doma─çinstva priklju─Źila na kanalizacionu mre┼żu, neophodno je da prilo┼że list nepokretnosti, kopiju plana i Rešenje o gra─Ĺevinskoj dozvoli za objekat ili potvrdu da je objekat potpuno legalizovan – naveo je Mati─ç i dodao da se cene priklju─Źka na kanlizacionu mre┼żu kre─çu od 60 do 70 hiljada dinara, me─Ĺutim kako on ka┼że gra─Ĺani opštine Obrenovac za pruiklju─Źak izdvajaju od 15 do 16 hiljada dinara, dok ostala sredstva subvencioniše opština Obrenovac. Tako─Ĺe, on je ovom prilikom podsetio da se priklju─Źak na kanalizacionu mre┼żu, kao i na mre┼żu za vodosnabdevanje mo┼że isplatiti u 12 mese─Źnih rata.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE