Obrenovac, 28.11.2022

DETALJNA PROGNOZA ZA OKTOBAR


Izvor: Kurir.rs/SĐP/AccuWeather/WebMD/B.M./Lokalne novine | Obrenovac, 22.09.2022.
Do 20. u mesecu tek 3 dana kiše, temperature i do 23

Foto:Beta/Dragan Gojić


Septembar nas je iznenadio hladnoćom i niskim temperaturama pa su se mnogi dogrevali u mesecu u kojem smo prethodnih godina skoro svakodnevno nosili sandale, šortseve i kratke rukave.

Mnogima je pad temperature bio dobrodošao da se rashlade posle vrelog leta za koje su mnogi izračunali da je bilo jedno od najtoplijih otkad se temperature mere.

Iako je mnogima jedan od najlepših meseci u godini bio razočaravajuće hladan, oktobar, ako je sudeći prema prognozama, obećava Miholjsko leto u punom sjaju...

Prema prognozi kuće Akuveder (AccuWeather) za oktobar u, recimo, Beogradu prognozirane su temperature od oko 20 stepeni Celzijusa sa samo tri kišna dana do 20. u mesecu.

Biće par dana između tih dvadesetak kad će temperatura pasti za par stepeni, ali do 20. oktobra vreme bi trebalo da bude baš lepo i prijatno toplo tokom dana.

Čak ni jutarnje temeprature ne bi trebalo da budu niske - od 10 do 13 stepeni, što je više nego sad. Tek u poslednjoj dekadi kreće pad na jutarnje od 5 stepeni Celzijusa i dolazak kiše i najviših dnevnih od petnaestak stepeni.

Prema ovoj prognozi i sam početak novembra beleži najviše dnevne temeprature od 17-18 stepeni.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE