Obrenovac, 08.12.2022

IZGOVORITE OVE ČUDOTVORNE REČI I UČENJE ĆE VAM IĆI KAO OD ŠALE


Izvor: Espreso/Telegraf/Lokalne novine | Obrenovac, 08.09.2022.
Ovo su NAJBOLJE MOLITVE za vas

Foto:Profimedia


Ukoliko ste vernik, a trenutno spremate neki ispit, bilo da je prijemni, ili neki za junski ispitni rok, imamo za vas reči koje će vam uliti hrabrost i snagu da istrajete u svom cilju. Ukoliko mali deo svog dana posvetite molitvi, rezultati će biti mnogo bolji.

Naravno, potrebno je da budete spremni da "zapnete" i učite koliko treba, kako biste savladali svo gradivo. Ali, ove reči će vam pomoći da ukoliko vam ponestane snage i volje, uspete da pronađete još, taman toliko da završite započeto.

Postoje reči koje se izgovaraju pre početka učenja.

PRE UČENJA

Sveblagi Gospode, pošalji nam blagodat Tvoga Svetoga Duha, da osnaži naše duhovne sile, da bi pazeći na učenje koje nam se predaje, porasli Tebi, našem Tvorcu, na slavu, roditeljima našim na radost, a Crkvi i Otadžbini našoj na korist.

 

Nakon ovih reči, "zagrejte stolicu", i savladajte planirano gradivo.

Znate već da nijedan uspeh ne može lako da se ostvari, i da je potrebno da vredno i marljivo radite na nečemu ne biste li ostvarili željeni cilj.

Da bi efekat učenja bio što bolji, nakon što završite današnje "druženje sa knjigom", izgovorite čudotvornu molitvu za posle učenja:

POSLE UČENJA

Blagodarim Ti, Tvorče, što si nas udostojio Tvoje blagodati te smo primili učenje. Blagoslovi naše starešine, roditelje i učitelje koji nas vode poznanju dobra, i daj nam silu i moć da produžimo ovo učenje.

 

Srećno!

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE