Obrenovac, 13.05.2021

KOMUNALNI RADOVI NA VIŠE LOKACIJA U ZVEČKOJ


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 30.04.2021.
Vrši se uklanjanje divlje deponije u Ulici Solunskog fronta, seča šiblja kod fudbalskog igrališta i čišćenje K2 i K3 kanala...

Foto:lokalnenovine.rs


Ivan Stojić, član Veća Gradske opštine Obrenovac rekao je da svaka aktivnost Saveta za komunalni red u mesnim zajednicama dosta znači meštanima.

– Nama se obratila MZ Zvečka da rešimo problem divlje deponije koja je nastala zbog nesavesnih sugrađana. Brzom akcijom i uz pomoć JP ”Beogradvoda” smo uspeli da očistimo, jer ni jedna mašina osim ovako velikih mašina nije mogla da reši problem. Mi smo od jednog rugla u mesnoj zajednici Zvečka napravili jednu prelepu livadu – izjavio je Stojić.

– Takođe, moram da naglasim da je JP ”Beogradvode” nastavilo čišćenje kanala u dužini od pet kilometara koje će se obaviti u narednom periodu. Savet za komunalni red će biti svakodnevno na terenu i zato molim naše sugrađane, gledajući sliku iza koja je nastala zbog malog broja nesavesnih pojedinaca da ne dozvole da ikada dođemo u ovakvu situaciju – poručio je Stojić i pozvao stanovnike opštine Obrenovac da nesavesne građane koji na nepropisan način odlažu otpad prijave na broj 062/302-518.

– Savet za komunalni red u saradnji sa komunalnom inspekcijom i ostalim službama će reagovati i sankcionisati svakog počinioca koji dozvoli sebi ovako nešto – zaključio je Stojić.

Radoš Ilić, predsednik Saveta mesne zajednice Zvečka pored trenutnih radova najavio je i početak ostalih aktivnosti na sanaciji i izgradnji infrastrukture u ovoj mesnoj zajednici.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE