Obrenovac, 28.11.2022

PUT DO SVAKE KU─ćE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 31.08.2022.
Mesne zajednice Dren, Vukićevica i Orašac dobijaju nove puteve

Foto:obrenovac.rs


U toku su radovi na realizaciji projekta ”Asfalt do svake ku─çe”. Predstavnici Gradske opštine Obrenovac i Javnog preduze─ça za izgradnju Obrenovca obišli su gra─Ĺevinske radove u mesnoj zajednici Dren. Ove nedelje, nove puteve dobili su i meštani mesnih zajednica Vuki─çevica i Orašac.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojevi─ç istakao je, da opština Obrenovac izgradnjom putne infrastrukture širom opštine, uti─Źe na ravnomeran razvoj svih mesnih zajednica.

– U narednom periodu, tako─Ĺe radi─çemo na izgradnji putne infrastrukture, a cilj je da asfaltom do─Ĺemo do svake ku─çe na teritoriji opštine Obrenovac – naveo je Stanojevi─ç.

Goran ─ćiri─ç iz Javnog preduze─ça za izgradnju Obrenovca naglasio je, da se sa radovima na putevima u Orašcu, završavaju gra─Ĺevinski radovi na prostoru koji se prote┼że du┼ż puta za Banjane.

─îlan Saveta mesne zajednice Orašac Milomir Luki─ç, ovom prilikom istakao je zna─Źaj izgradnje puta u Vlajkovi─ça kraju u mesnoj zajednici Dren i naglasio da ─çe nakon radova na izgradnji putne infrastrukture u ovom delu opštine Obrenovac, mesne zajednice Dren i Orašac biti bolje me─Ĺusobno povezane.

U Vuki─çevici su završeni radovi na asfaltiranju puta od Gornjeg kraja do škole u ovom selu, od Ulice Uglješe Bogunovi─ça do Ulice Dragoša Kalaji─ça.

Predsednik Saveta mesne zajednice Vuki─çevica Aleksandar Arsenovi─ç istakao je da je put na kome se obavljaju radovi va┼żan, jer je to saobra─çajnica kojom roditelji svakodnevno odvoze decu u školu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE