Obrenovac, 08.12.2022

REKONSTRUKCIJA TOPLOVODNE MRE┼ŻE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 18.08.2022.
U toku su radovi na rekonstrukciji toplovodne mre┼że u Ulici Prote Mateje Nenadovi─ça

Foto:obrenovac.rs


U toku su gra─Ĺevinski radovi na izgradnji i rekonstrukciji ve─ç postoje─çe toplovodne mre┼że i to posebno na mestima, na kojima su u protekloj grejnoj sezoni evidentirani problemi u snabdevanju toplotnom energijom. U ulici Prote Mateje Nenadovi─ça u dva segmenta obavljaju se gra─Ĺevinski radovi, koji ─çe prema najavama nadle┼żnih, biti završeni u naredne dve nedelje.

U ovom delu grada, tokom radova bi─çe izmenjen re┼żim saobra─çaja, naime deo ulice na kome se izvode radovi zatvoren je za saobra─çaj, ali ─çe gra─Ĺani koji ┼żive u ovoj ulici i u ovim uslovima, mo─çi da pri─Ĺu svojim ku─çama.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojevi─ç obišao je gra─Ĺevinske radove u Ulici Prote Mateje Nenadovi─ça i ovom prilikom zamolio sugra─Ĺane da se pridr┼żavaju saobra─çajne signalizacije i da izbegavaju prolazak ulicama na kojima se obavljaju radovi.

Direktor Javnog komunalnog preduze─ça Toplovod ”Obrenovac” Boris Ivkovi─ç ovom prilikom istakao je, da ─çe nakon radova na toplovodnoj mre┼żi, koji se trenutno izvode širom opštine Obrenovac, sistem toplovoda u narednoj grejnoj sezoni biti stabilniji.

– U ovom delu, jedna komora imala je zna─Źajna curenja, ali je ipak izdr┼żala tokom protekle sezone. Radimo rekonstrukciju komore i cevi u komori, a tokom ovih radova bi─çe izmenjene i cevi oko komore na kojoj se izvode radovi – objasnio je Ivkovi─ç.

On je ovom prilikom naglasio da ─çe nakon radova u Ulici Prote Mateje Nenadovi─ça, otpo─Źeti radovi na punjenju i pripremi sistema za nastupaju─çu grejnu sezonu.

– U prvom segmentu ove ulice, mašinski radovi su prakti─Źno završeni, a u glavnoj ulici otvori─çemo još jedan segment za koji znamo da je loš, te ─çemo ove delove toplovodne mre┼że u─Źiniti još pouzadnijim u narednoj sezoni grejanja, a o─Źekujemo da radovi budu završeni po─Źetkom septembra – naveo je Ivkovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE