Obrenovac, 10.12.2023

SVE ŠTO BI TREBALO DA ZNATE UKOLIKO PLANIRATE SVADBU


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 03.09.2022.
Ovakve greške nikako ne smete da napravite

Foto:Promo


Organizacija venčanja iziskuje veoma detaljno planiranje, a ukoliko je vaša želja da napravite nezaboravan provod i nesvakidašnju zabavu bez imalo stresa – moramo vam reći da su šanse za to veoma male, ali pomoću nekoliko trikova taj stres može biti minimalan.

ODABIR LOKACIJE

Odabir pogrešne lokacije vam može doneti mnogo muka, a navešćemo i nekoliko primera. Nedolazak gostiju zbog udaljenosti objekta, oduzimanje vremena zbog daleke lokacije, nemogućnost dolazaka nekih zvanica zbog prevoza i nemanja sopstvenog vozila. Sve to može smanjiti broj pozvanih gostiju za vaš najvažniji dan.Takođe, napominjemo da lokacija objekata može biti i van grada, a povratak sa veselja može napraviti pravu noćnu moru vašim gostima (neosvetljeni i neprohodni putevi, nedolazak taksi vozila zbog daljine lokacije, odbijanje Safe Drivera da dođe na lokaciju).

PARKING

Vaš restoran za svadbu mora imati obezbeđen parking. Ne biste sigurno želeli da se vaši gosti vrte unaokolo pronalazeći mesto za parking i da na kraju zakasne na vaš najvažniji dan.

HRANA I PIĆE

Želeli biste da ostavite najbolji utisak na svoje goste? Posebnu pažnju obratite na ponudu restorana. Meni od 19 evra po osobi sigurno neće impresionirati vas i vaše goste, to je obično skromna ponudai od koje se niko neće usrećiti – niti onaj koji inudi niti onaj koji konzumira. Najbolje je raspitati se o gastronomskim utiscima s proslava vaših prijatelja ili zahtevati konzumaciju hrane pre proslave.

OPEN CONCEPT

Open Concept je sve popularniji način obeležavanja venčanja. Ovde treba biti posebno oprezan, a naročito obratiti pažnju na lokaciju, mogućnost da objekat poseduje pokretni krov u slučaju kiše ili, još bolje, da poseduje i zatvoreni restoran. Obratite pažnju na infrastrukturu objekta u celini, da li su staze asfaltirane, prohodne, da li poseduje klima-uređaje, jer sve to u slučaju kiše može napraviti pravu pometnju.Obratite pažjnu i na insekte. Ako je objekat u šumi ili van grada, može se desiti da vam gosti dožive neprijatna iskustva. Savet: držite se grada.

AGENCIJA ZA ORGANIZACIJU PROSLAVA

Agencija za organizaciju proslava lepo zvuči, prepustite sve njihovom timu, od dekoracije do fotografa, pronalažanja prostora za venčanje – sistem ključ u ruke. Sve je to lepo, ali ako baš imate para za razbacivanje. Agencije za organizaciju proslava rade po već unapred definisanim standardima, s malo većom cenom od uobičajne. Savet: izdvojte malo vremena i direktno kontaktirajte sa svakom ponaosob. Uštedećete solidnu sumu novca i bićete bolje upoznati sa onim što želite.

USLUGA

Posebnu pažnju obratite na uslugu i izgled osoblja koje će služiti vaše goste. To možete ispitati po preporukama prijatelja, u krajnjem slučaju saznati i po forumima kakvi su utisci.U nekim slučajevima možete biti i gost na nekoj proslavi i lično se uveriti u kvalitet pružene usluge.

BROJ GOSTIJU

Nemojte se zalepiti za neki restoran koji vam se sviđa, a nije adekvatan po broju gostiju za vašu proslavu – ne biste želeli da su vam gosti složeni kao sardine ili razbacani po grupicama u velikoj sali.

REŠENJE

Ako ne želite da gubite vreme – imamo rešenje za vas, a to je sistem od pet restorana za svadbe! Azzaro clubs na tri lokacije u centru grada sa obezbeđenim parkingom, vrhunskom hranom i pićem i pristupačnim cenama. Mogućnost odabira venčanja napolju ili unutra ili i jedno i drugo sa uslugom na vrhunskom nivou i odabirom restorana po broju gostiju od 70 do 700 zvanica.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE