Obrenovac, 08.12.2022

POSTAVLJANJE HORIZONTALNE SIGNALIZACIJE U BLIZINI ŠKOLA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 23.08.2022.
U nastupaju─çem periodu, do po─Źetka nove ┼íkolske godine, na saobra─çajnicama u blizini ┼íkola radi─çe se na postavljanju horizontalne signalizacije

Foto:obrenovac.rs


Ove nedelje, nadle┼żne slu┼żbe Javnog preduze─ça ”Beograd put” obavi─çe radove na obele┼żavanju peša─Źkih prelaza i izvrši─çe proveru ispravnosti saobra─çajne signalizacije u zoniranim delovima škola.

– Opština Obrenovac u saradnji sa svim relevantnim institucijama donela je odluku, da zbog bezbednosti naših najmla─Ĺih sugra─Ĺana, izvrši proveru celokupne vertikalne i horizontalne signalizacije na prostoru oko školskih objekata – rekao je ─Źlan Ve─ça opštine Obrenovac Ivan Stoji─ç.

Do po─Źetka školske godine, horizontalna signalizacija bi─çe postavljena u blizini svih obrenova─Źkih škola, a poseban akcenat stavlja se na Ulicu Ljube Nenadovi─ça kod OŠ ”Jovan Jovanovi─ç Zmaj”.

–Ovo je jedna od najkriti─Źnijih ta─Źaka na teritoriji opštine Obrenovac, te smo ovu ulicu stavili na listu prioriteta, kada je u pitanju obnova i postavljanje saobra─çajne signalizacije. Ova saobra─çajnica je tranzitna, nalazi se izme─Ĺu Šaba─Źkog i Valjevskog puta, a veliki broj automobila zaustavlja se na ovom prostoru – naveo je Stoji─ç.

Ovom prilikom najavljeno je, da ─çe po─Źetkom školske godine biti prostora za sprovo─Ĺenje novih promotivnih akcija Komisije za bezbednost u saobra─çaju opštine Obrenovac , a sve sa ciljem pove─çanja nivoa bezbednosti svih u─Źesnika u saobra─çaju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE