Obrenovac, 08.12.2022

VOZA─îI, NE LUDUJTE


Izvor: Espreso/Agencije/Lokalne novine | Obrenovac, 08.08.2022.
Od danas vi┼íe policije na ulicama, poja─Źava se KONTROLA!

Foto:MUP


Pripadnici Uprave saobra─çajne policije MUP-a sproveš─çe od danas do 14. avgusta akciju poja─Źane kontrole saobra─çaja, koja ─çe biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila.

Saobra─çajna policija ─çe svakoga dana akcije anga┼żovati sve raspolo┼żive ure─Ĺaje za merenje brzine kretanja - ru─Źne radare, radare u sistemima video nadzora i ure─Ĺaje za merenje brzine u vozilima bez obele┼żja policije tj. "presreta─Źima", dok ─çe na auto-putevima biti merena i prose─Źna brzina kretanja vozila koriš─çenjem proširenog i unapre─Ĺenog sistema, saopštio je MUP.

Dodaju da ─çe odre─Ĺeni broj patrola snimati brzinu kretanja bez zaustavljanja voza─Źa i da ─çe vlasnici vozila koja budu snimljena u prekora─Źenju dobiti na ku─çnu adresu poziv da se izjasne o identitetu lica koje je u─Źinilo prekršaj.

Iz MUP-a apeluju na sve voza─Źe da poštuju ograni─Źenje brzine kretanja i isti─Źu da se od po─Źetka ove godine, zbog neprilago─Ĺene brzine kretanja, dogodilo 140 najte┼żih saobra─çajnih nezgoda u kojima je poginulo ukupno 155 lica.

Podse─çaju da je od po─Źetka ove godine, zbog u─Źinjenog prekršaja prekora─Źenja brzine sankcionisano više od 230.000 voza─Źa, što je za 25 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Akcija poja─Źane kontrole saobra─çaja sproveš─çe se u 30 dr┼żava ─Źlanica organizacije ROADPOL (mre┼ża saobra─çajnih policija Evrope).

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE