Obrenovac, 15.07.2024

GRAĐANI OBRENOVCA DALI PODRŠKU KANDIDATURI ALEKSANDRA VUČIĆA(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 06.03.2022.
U sportskoj hali SKC Obrenovac okupio se veliki broj građana kako bi izrazili poštovanje i dali svoj potpis podrške Aleksandru Vučiću

Foto:lokalnenovine.rs
Odmah nakon što je Ana Brnabić objavila vest da je Srpska napredna stranka donela odluku da Aleksandar Vučić bude njen kandidat za predsednika Srbije na predtsojećim izborima 3. aprila, širom Srbije je počelo prikupljanje potpisa za predstojeće izbore.

U sportskoj hali SKC Obrenovac  okupio se veliki broj građana kako bi izrazili poštovanje i dali svoj potpis podrške Aleksandru Vučiću.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Obrenovac, Milorad Grčić, naglasio je da kod gradjana postoji ogromna energija i želja da podrže svog predsednika.

- Gradjani daju akcenat na snalaženje i snalažljivost i stabilno upravljanje državom Aleksandra Vučića u ovom, da kažem, ratnom vremenu. Mislim da nema potrebe da nabrajam sve infrastrukturne projekte i šta je sve uradjeno u prethodnih deset godina, ali pokazatelj kvaliteta rada, kvaliteta upravljanja državom, poverenja u predsednika je upravo ovo danas. Samo u jednom momentu ovde smo imali oko 1500 ljudi. - rekao je Milorad Grčić.

Grčić je dodao da smatra da su predstojeći izbori, po njegovom ličnom mišljenju, najvažniji u novijoj istoriji Srbije zbog celog spleta okolnosti u celom svetu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE