Obrenovac, 27.05.2024

Nedimović, Vujović i Đurić u Srednjonbanatskom okrugu


Izvor: B92 | Obrenovac, 04.03.2022.
Nedimović, Vujović i Đurić u Srednjonbanatskom okrugu; Samo Vučić i SNS mogu da obezbede mir

Foto:SNS
Branislav Nedimović, Irena Vujović i Nevena Đurić obišli su danas Srednjobanatski okrug.

Pri obilasku zemljoradničke zadruge "Mrkšićevi salaši’’ u Srpskom Itebeju Branislav Nedimović rekao je da "samo Aleksandar Vučić i SNS mogu da obezbede mir i stabilnost i time omoguće Srbiji da nastavi da se ekonomski razvija."

 

" Primer zajedničkog rada zemljoradničke zadruge „Mrkšićevi salaši“ i naše države kao rezlutat doneli su nam ovaj najmoderniji pogon u prerađivačkoj industriji. Ovo što imamo u Srpskom Itebeju dokaz je da zajedno možemo sve", rekao je on."Naš cilj je ravnomeran razvoj svih opština u Srbiji", rekla je Irena Vujović.

"Mi vodimo računa o svakoj grani privrede, činimo sve da napravimo što povoljniji ambijent kako za domaće, tako i za strane investitore. „Mrkšićevi salaši’’ u Srpskom Itebeju primer su da kada vredno radite, vi ne samo da obezbeđujete sigurnu budućnost za svoju decu, već radite i za dobrobit svojih sugrađana, koji su zaposleni u ovoj modernoj zemljoradničkoj zadruzi", istakla je Vujović.

Nevena Đurić istakla je da je "ozbiljna i odgovorna politika predsednika Vučića i SNS omogućila da mladi ljudi danas ostaju u Srbiji, da ovde mogu da nađu siguran posao i da stvaraju svoje porodice".

"Zahvaljujući predsedniku Vučiću možemo da budemo sigurni da ćemo imati ekonomski još snažniju i finansijski stabilnu državu, koja je u mogućnosti da obezbedi mir i stabilnost i bolji životni standard svih naših građana", rekla je Đurić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE