Obrenovac, 12.05.2021

Film 'Ajvar' u bioskopu SKC-a (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.12.2019.
Ostvarenje koje na iskren i emotivan način predstavlja život, ljubav i odnose koje gradimo sa ljudima u okruženju

Foto:Promo
Domaći film "Ajvar", rediteljke Ane Marije Rosi, samo dan nakon premijernog prikazivanja naći će se i na platnu obrenovačkog bioskopa.

Reč je o ostvarenju koje na iskren i emotivan način predstavlja život, ljubav i odnose koje gradimo sa ljudima u okruženju. "Ajvar" je dobio najprestižnije nagrade na festivalima na kojima je prikazan.

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu.

Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana „koreografija“ koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši...

Scenario za "Ajvar", produkcijske filmske kuće „Biberče“, u distribuciji „Taramaunt filma“, napisale su rediteljka Rosi i Maja Todorović.

Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer Mateja Rackov.

Realizovan u srpsko-crnogorskoj koprodukciji, film je podržan od strane Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture Republike Srbije i Ministarstva kulture Republike Crne Gore.

Projekcije:

Četvrtak 12, nedelja 15, ponedeljak 16. i utorak, 17. decembar u 20.30 časova

Cena ulaznice: 300 dinara

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE