Obrenovac, 29.11.2022

POZNAT TAČAN DATUM SEA DANCE FESTIVALA


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 04.08.2022.
Publiku očekuju najpoznatija muzička imena iz cele EVROPE, ali i popularne domaće zvezde!

Foto:Promo


Organizatori Sea Dance festivala sastali su se juče, kada su odlučili da će se festival održati od 26. do 28. avgusta na plaži Buljarica.

- Verujemo da će uspostavljanje dugoročne saradnje unaprediti kvalitet festivala, kako u smislu promocije tako i sveukupne produkcije. Tako je, na primer, u Srbiji, kada je potpisan dugogodišnji sporazum sa državom oko održavanja Exita, ovaj festival dobio neophodnu stabilnost koja je dovela do dve titule za najbolji evropski festival, kao i rekordnog broja turista koji u Novom Sadu svake godine ostave od 15 do 20 miliona evra godišnje. Sigurni smo da će, uz dugoročnu podršku Vlade Crne Gore i sigurnost koju ta podrška donosi, buduća izdanja Sea Dance festivala premašiti sva očekivanja – izjavio je osnivač Exita, Dušan Kovačević.

Na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala na plaži Buljarica nastupiće neka od najznačajnijih muzičkih imena iz Evrope i regiona: predvodnice svetske elektronske scene Nina Kraviz i Anfisa Letyago, neki od vodećih hitmejkera današnjice Shouse i Mahmut Orhan, najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobednici Evrovizije KALUSH Orchestra, jedan od najvećih regionalnih bendova poslednje decenije Dubioza Kolektiv, balkanska trap kraljica Senidah, kontroverzna Mimi Mercedez, rap senzacija Crni Cerak i mnogi drugi, a uskoro sledi objava novih imena.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE