Obrenovac, 18.05.2021

SENKE NA AMAZONU


Izvor: blic.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 10.03.2020.
Najgledanija domaća TV serija „Senke nad Balkanom“ biće dostupna gledaocima širom sveta na onlajn platformi Amazon Prime

Foto:Promo


Nakon višemesečnih pregovora „Senke“ su pronašle svoj put na globalnoj sceni, čime su postale prva srpska TV serija koja će biti dostupna na jednoj od najvećih svetskih platformi.                 

- Ovo je svakako važan događaj, ne samo za nas koji smo radili “Senke”, već i za srpsku kinematografiju i televiziju, jer je ovo prvi put da jedna srpska serija bude dostupna celom svetskom auditorijumu. Pregovori su trajali skoro dve godine i uspeli smo da jedna tako značajna platforma, koja sustiže Netfliks, uvrsti u svoj sadržaj i “Senke nad Balkanom ”. Na ovaj način, pored gledalaca na Balkanu i Rusiji, “Senke” će moći da gleda ceo svet. Očekujemo da će uskoro biti dostupna i druga sezona - izjavio je reditelj i kreator „Senki nad Balkanom“ Dragan Bjelogrlić.                                                     

Serija „Senke nad Balkanom“ je dramski triler čija je radnja smeštena u burni period s kraja dvadesetih godina prošlog veka, u kojem se ukrštaju visoka politika, lokalni interesi, kapital i kriminal.                 

Pored Bjelogrlića koji igra glavnu ulogu, u “Senkama”, glumačku podelu čine i Andrija Kuzmanović, Gordan Kičić, Žarko Laušević, Marija Bergam, ali i međunarodna postavka koju čine slavni ruski glumci Aleksandar Galibin i Andrej Zibrov, kao i ovdašnjoj publici dobro poznati Goran Bogdan, Bojan Navojec, Toni Mihajlovski i Petar Arsovski.                

Scenario za ovu seriju su, prema filmskoj priči Stevana Koprivice, napisali Dejan Stoiljković, Vladimir Kecmanović i Dragan Bjelogrlić, a muziku potpisuje Magnifiko. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE