Obrenovac, 16.05.2021

KNJIGA ZA MALU I VELIKU DECU


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 23.10.2019.
Andrija Milošević na Sajmu knjiga danas na štandu Lagune predstavljava svoju novu knjigu

Foto:Promo
On je zabavan! On je veseo! On vas zasmejava! Andrija Milošević će se danas od 12 sati družiti sa svojim čitaocima na Sajmu knjiga u Hali 1 na štandu Lagune. Posle "Kišnog glisca", popularni glumac na Sajmu predstavlja novu knjigu za malu i veliku decu "Mačak i skakutavo jaje", neodoljivu zbirku pesama za hrabre sanjare.

Da, dobro ste čuli! U Anrijinoj knjizi jaje je skakutalo kojekuda, pa skočilo čak do svemira! Znate li šta je uradio dobri vampir Boža? Jeste li čuli za bezobraznu bubamaru? Ili za čudesnu devojčicu Đeđu?

- Desi se da vam unutrašnje sazvežđe, koje je samo vaše i možda ne postoji, pošalje, iznenada, pregršt kodiranih poruka - kaže je Andrija i nastavlja:

- Vi ste zbunjeni, takav sam i ja bio, pomalo čudno raspoloženi, ali nadasve neobično srećni. Zatim pronađete davno zaboravljeni, prašnjavi, duboko zakopani šifrarnik za čudne poruke, koji se zove detinjstvo. Lepo ga očistite, vratite mu sjaj i kada vam prve sede na potiljku ponovo potamne ili poriđe, ma nije važno koje vam je boje kosa, ako je nemate, onda se broji i boja trepavica, vi ćete tada shvatiti i dešifrovati sopstveni smisao. Tako sam i ja došao do odgovora koji glasi "Mačak i skakutavo jaje’. Ovo je poruka deci od njihovog novog druga, koji se samo na kratko izgubio i odrastao - istakao je glumac.

Uživajte u zabavnim pesmicama Andrije Miloševića i u divnim ilustracijama Nemanje Ristića, a kroz smeh ćete shvatiti svu vrednost i lepotu dečje mašte.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE