Obrenovac, 16.05.2021

BETOVEN I JOŠ PONEŠTO


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 23.11.2019.
Violinista Aleksej Igudesman sa Beogradskom filharmonijom na Kolarcu

Foto:Promo
Zajedno sa superstarom muzičke komedije, violinistom Aleksejem Igudesmanom, Beogradska filharmonija prirediće pravu ekskluzivu povodom dva novogodišnja koncerta 26. i 27. decembra na Kolarcu.

Baš kao što je celokupna koncertna sezona posvećena Betovenu, tako će i praznični nastupi orkestra biti u znaku ovog kompozitora. Urnebesni Igudesman, violionista koji je osvojio svet izvodeći klasičnu muziku na komičan način, daće svoj jedinstveni osvrt na neka od najpoznatijih Betovenovih dela, i to na šaljiv i originalan način.

"Najveseliji nastupi Beogradske filharmonije tradicionalno oduševljavaju publiku i privlače veliku pažnju, pa će za kraj 2019. godine orkestar nastupiti sa omiljenim Igudesmanom i to po treći put. Već 30 godina ovaj umetnik talasa muzičkom scenom i to kao violinista, kompozitor, dirigent, komičar, producent, reditelj, glumac, preduzetnik, pisac, pesnik, kuvar i hedonista", navodi se u najavi Beogradske filharmonije.

Igudesmanov šou “Betoven i još ponešto” imaće svetsku premijeru upravo sa filharmonijskim orkestrom, a prodaja ulaznica počinje 25. novembra na biletarnici Beogradske filharmonije kao i onlajn.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE