Obrenovac, 16.05.2021

IZ NARODNOG MUZEJA U BEOGRADU DIREKTNO U LUVR


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 24.09.2019.
Počela velika kampanja muzeja

Foto:Promo
Narodni muzej u Beogradu počinje kampanju za promociju srpske kulture u zemlji i inostranstvu, u saradnji s Ministarstvom kulture i informisanja, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, turističkim organizacijama Beograda i Srbije, Er Srbijom i najvećim medijskim kućama sa nacionalnom frekvencijom.

Kampanja je planirana u više faza, a prva je počela juče i to preko društvene mreže Instagram, u saradnji sa Er Srbijom, saopštio je Narodni muzej.

Kampanja #jasamumuzeju ima za cilj da pozove pre svega mlade ljude, ali i sve ostale, da posete Narodni muzej, izaberu omiljeni eksponat i pored njega se fotografišu.

Ideja je da se Narodni muzej približi svima i da postane mesto okupljanja i edukacije mladih ljudi.

Za učešće u kampanji #jasamumuzeju potrebno je da fotografisati se u Narodnom muzeju Srbije, postaviti fotografiju na Instagram nalogu sa haštegom #jasamumuzeju uz lokaciju Narodni muzej, zapratiti i označiti nalog @narodnimuzej. Akcija traje do 1. decembra, a autor slike koja na kraju bude imala najviše lajkova dobiće na poklon od Er Srbije dve povratne avionske karte za Pariz.

"Iz Narodnog muzeja u Beogradu direktno u Luvr", poručuju iz Narodnog muzeja i pozivaju sve građane da posete muzej u potrazi za svojim omiljenim eksponatom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE