Obrenovac, 18.05.2021

KRIMI KOMEDIJA O SRPSKOM FUDBALU (VIDEO)


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 30.09.2019.
Premijera filma 'Ekipa' 23. oktobra u Sava centru

Foto:Promo
Premijera filma “Ekipa” zakazana je za 23. oktobar u Sava centru (20.30), a radi se o krimi komediji o srpskom fudbalu i rivalitetu između dva najveća kluba – Partizana i Crvene zvezde.

Scenarista i glumac Rade Ćosić i reditelj Marko Sopić su okupili domaće glumce i ujedno iskrene navijače Crvene zvezde i Partizana: Ljubomira Bandovića, Dragana Gagija Jovanovića, Andriju Miloševića, Srđana Žiku Todorovića, Sergeja Trifunovića i Miloša Timotijevića, ali i fudbalske legende Partizana, Sašu Ilića, Dragana Ćirića, Đorđa Pantića i Ivana Tomića, i ispričali komičnu priču o srpskom fudbalsko-mafijaškom svetu.

Film je, između ostalog, sniman tokom pravog derbija, baš kao što se i filmska priča odvija na najvažniji dan srpskog fudbala – onda kada igraju Partizan i Crvena zvezda.

U centru filmske priče se nalazi as Partizana, fudbaler Zdravko Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić. Motiv za nastanak ove priče Ćosić je pronašao u velikoj ljubavi prema fudbalu, a i sam je trenirao fudbal u Partizanu. Režiju potpisuje Marko Sopić, takođe veliki ljubitelj fudbala i legendarnog Dragana Mancea.

Nakon derbija, Zdravko (Rade Ćosić), zvezda Partizana, Klupa (Andrija Milošević) njegov brat od tetke, ujedno navijač Zvezde i Stefke (Lazar Đukić) dobar drug iz detinjstva, nailaze na Italijanku (Ivana Dudić), ženu svačijeg života. Posle jedne lude večeri, oni odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. Pošto Zdravko odbija saradnju, to ekipi drugara stvara velike probleme jer moraju brzo da nađu pare kako bi se oslobodili čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

Ekipu filma još čine i reper Đus, bivši igrač Crvene zvezde Perica Ognjenović, Nikola Ristanovski, Ljiljana Stjepanović, Anđela Jovanović. Za muziku je bio zadužen Skaj Vikler (Đorđe Miljenović).

Karte za premijeru filma “Ekipa”, koja je zakazana za 23. oktobar u Sava centru (20.30) mogu da se kupe na blagajni Sava centra i svim prodajnim mestima tickets.rs. Nakon premijere u Beogradu, gledaoci će imati priliku da film vide u bioskopima širom Srbije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE