Obrenovac, 18.05.2021

KOMEDIJA UŽIVO


Izvor: B92/Lokalne novine | Obrenovac, 08.10.2020.
Stendap događaj u Kombank dvorani

Foto:Promo


Stendap komedija vraća se na velika vrata Kombank dvorane. Nakon pauze od šest meseci, ovaj jedinstven oblik "komedije uživo" zaživeće kroz veliki stendap šou koji će biti održan 9. oktobra u 20 h u Velikoj sali kultnog prostora.

Na sceni će zablistati sada već veterani stendap šoua u Srbiji, a u novoj sezoni prvi put će jedinstveni humor doneti i jedna žena.

Tako će ljubitelji dobrog humora, koji nam je ndanas potrebniji više nego ikad, moći ponovo da vide šest komičara: Nešu Bridžisa, Srđana Olmana, Srđana Jovanovića, Dušana Varničića, Filipa Ugrenovića ali i da upoznaju Anu Zlatanović, kojoj će ovo biti prvi nastup na "daskama" Kombank dvorane.

Svako za sebe, jedinstveni u svom nastupu , sa posebnom dimenzijom humora koju nose i nesebično ga dele sa publikom, svojim iskrenim životnim ispovestima obojenim kroz humorističke, ali i sarkastične sentence, sa publikom će se sjediniti u jedno - praveći doslovce neverovatan šou.

Karte za dvočasovnu predstavu komedije, koju su spontano, a sa druge strane brižljivo pripremili, mogu se kupiti na blagajni Kombank ddvorane i svim prodajnim mestima Ticketsa.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE