Obrenovac, 16.05.2021

DRAVJ-IN BIOSKOP


Izvor: nova.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 23.07.2020.
Za bioskop na Adi ulaznice od 800 do 1.000 dinara

Foto:Bojan Petrović/Promo


Posetioci "drajv-in" bioskopu na Adi Ciganliji će od 23. jula plaćati ulaznice od 800 dinara, odosno 1.000 dinara vikendom, a u toku naredne četiri sedmice na programu će biti domaći filmovi "Kako je propao rokenrol", "Mi nismo anđeli", "Mrtav ladan", "Tri palme za dve bitange i ribicu", kao i "Tvin Piks: Vatro hodaj sa mnom" Dejvida Linča, automobilska avantura "Le man 66: Slavna 24 sata" i ostvarenja "Prerušeni špijun" i "Kralj lavova".

U nedelji kada “drajv-in” bioskop, nakon mesec dana besplatnih projekcija, počinje sa naplaćivanjem ulaznica, 24. jula od 21 sat na repertoaru će biti domaće ostvarenje iz 1989. godine “Kako je propao rokenrol” sa Anicom Dobrom, Nebojšom Bakočevićem, Draganom Bjelogrlićem.

Publika će imati priliku da u četvrtak, 30. jula, pogleda čuveni film Dejvida Linča iz 1992. godine “Tvin Piks: Vatro hodaj sa mnom” i dobitnika dva Oskara iz 2019. godine “Le man 66: Slavna 24 sata” Džejmsa Mengolda.

Nedelja, 2. avgust, rezervisana je za porodični film “Kralj lavova” Džona Favroa koji je u prošloj godini zabeležio veliku gledanost.

https://www.youtube.com/watch?v=8ScTZ_6mpVI&feature=emb_title

Među domaćim klasicima tokom naredne četiri nedelje posetioci će moći da pogledaju: “Tri palme za dve bitange i ribicu” Radivoja Andrića iz 1998. godine, sa Srđanom Todorovićem , Dubravkom Mijatović i Miloradom Mandićem, zatim komediju “Mrtav ladan” Milorada Milinkovića iz 2002. i urnebesnu komediju Srđana Dragojevića “Mi nismo anđeli”.

Na programu će se tokom narednih nedelja naći i “Osam i po” Federika Felinija iz 1963. godine, “Star Wars: Uspon Skajvokera” (2019) Džej Džej Abramsa i porodične avanture “Zaleđeno kraljevstvo 2” Dženifer Li i Krisa Baka i “Grdana: Gospodarica zla” Joakima Roninga.

https://www.youtube.com/watch?v=R988RCei2Dk&feature=emb_title

Ulaznice za bioskop na otvorenom naplaćivaće se od 23. jula, 800 dinara četvrtkom i petkom, a subotom i nedeljom 1.000 dinara. Cena ulaznice podrazumeva jedno parking mesto za automobil sa do četiri osobe u njemu i dva pakovanja kokica, navode u Kombank dvorani.

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank dvorane.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE