Obrenovac, 16.05.2021

KAKO JE IZGLEDALA MUZIČKA SCENA 'VELIKE JABUKE'?


Izvor: Muzika.hr,Lokalne novine | Obrenovac, 02.12.2019.
Martin Skorseze snima dokumentarac o muzičkoj sceni Njujorka sedamdesetih

Foto:@scorsese
Čuveni reditelj Martin Skorseze snima muzički dokumentarac.

Posle neslavnog prestanka saradnje s HBO-om, nakon samo jedne sezone serije “Vinyl”, Skorseze nije imao priliku da u potpunosti razotkrije sve tajne muzike 70-ih. Sada, zahvaljujući novom ugovoru s Imagine Entertainment, dobiće drugu priliku, u sklopu novog dokumentarca u kojem će otkrivati muzičku scenu “velike jabuke” sedamdesetih.

Pojedinosti oko dokumentarca još nisu poznate, ali fanovi širom sveta sigurno željno iščekuju povratak Skorsezea muzičko-filmskim vodama. Pre aktuelnog filma “The Irishman”, Skorseze je napravio pseudo-dokumentarac “Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story”, koji se bavi čuvenom Dilanovom turnejom 1975. godine.

U njegovom timu za dokumentarac nalaze se Ron Hauard, Brajan Grejzer, Džastin Vilks i Sara Bernstajn. Još nije poznato gde će se prikazivati dokumentarac, ali se nagađa da bi mogao da bude dostupan na Netflixu, koji prikazuje Skorsezeove filmove “The Irishman” i “Rolling Thunder Revue”. Kada će dokumentarac biti gotov i kada će se početi prikazivanje, još nije definisano.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE