Obrenovac, 16.05.2021

RUSI DOLAZE... (VIDEO)


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 09.10.2019.
Počinje 6. i poslednja sezona 'Vikinga'

Foto:IMDb
Hit History serija "Vikinzi" (Vikings) planira da ode u velikom stilu, sudeći po trejleru koji je upravo objavljen. Ovo će, inače, biti poslednja sezona istorijske drame koja već godinama važi za jednu od najpopularnijih i najkvalitetnijih na malim ekranima.

Trejler gledaoce odmah uvlači u svet koji su ostavili prošlog novembra. Bjorn je slavljen kao spasitelj koji je narod izbavio od Ajvarove tiranije. Kao novi kralj Kategata, on se trudi da održi nasleđe svog oca, bori se sa dilelmama, ali i suočava sa činjenicom da moć ume da pomuti razum i nadvlada moralne standarde. A narod, izgleda, njega ne želi kao gospodara Kategata... već cele Norveške.

Istovremeno, Ajvar ne planira da sedi skrštenih ruku. Kako se navodi u najavi, on odlazi na put koji ga vodi sve do Rusije. Tu upoznaje sebi ravnog princa Olega, čija nepredvidiva surovost ostavlja bez reči čak i nemilosrdnog Ajvara. Olegova ambicija da pokori celu Skandinaviju ujediniće još jednom braću.

- Rusi dolaze - grmi tihim glasom.

Legarta, za to vreme, ima sasvim drugačije planove - da živi mirnim i privatnim životom na svojoj farmi.

- Videla sam dovoljno rata. Videla sam dovoljno smrti - kaže ona u trejleru.

Ali nova opasnost kuca na vrata. U sledećem trenu prekaljena ratnica uzvikuje "bori se", a onda scene iz bitke počinju da se prepliću, zajedno sa rečima "Iz pepela oni moraju ustati".

Glumica Ketrin Vinik (41) koja tumači ovaj lik rekla je nešto ranije da će se bitka po kojoj će fanovi pamtiti Lagertu odigrati u 6. sezoni.

- Biće epska. Uvežbavali smo je nedeljama, bilo je tu mnogo krvi, znoja i suza - rekla je ona.

A bitka, krv, znoj i suze su baš ono što želimo da vidimo u "Vikinzima".

Prva epizoda 6. sezone počeće da se emituje 4. decembra i trajaće puna dva sata. Biće podeljena na dva dela, po 10 epizoda.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE