Obrenovac, 18.05.2021

ZA NOVIH 15 GODINA...


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 21.09.2019.
Irish Stew of Sindidun 2. novembra u DOB-u

Foto:AleX
Irish Stew of Sindidun simbolično započinje novih 15 godina na sceni velikim koncertom 2. novembra u sali Amerikana beogradskog Doma omladine.

Koncerti ovog sastava su tradicionalno poznati po razigranoj atmosferi i nesvakidašnjoj razmeni energije između benda i publike.

Od muzike koja tera na đuskanje do emotivnih balada, bend u svom autorskom opusu ima široki spektar muzičkih pravaca koje predstavlja kroz prizmu irske tradicionalne muzike i atipičnih instrumenata za rokenrol – violine, frule i bendža.

Za 15 godina koliko postoje, prevalili su hiljade kilometara, odsvirali stotine koncerata i snimili četiri studijska albuma.

– Prošle godine zaokružili smo  taj period promocijom poslednjeg albuma “City of Grigs”. Sada idemo dalje! – poručuju iz benda najavljujući veliko druženje sa svojom fanovima u DOB-u.

U poslednjih godinu dana bendu priključila i Ana Đokić Brusić  (violina), poznatija kao kompozitor i jedan od osnivača grupe Orthodox Celts.

– Ana je pored poznatih muzičkih kvaliteta sa sobom  donela i jednu novu energiju i kreativnost koju smo zajednički pretvorili u nekoliko novih pesama, a neke od njih ćemo i premijerno odsvirati u Domu omladine. Pokušaćemo da kroz presek karijere ugostimo i bivše članove benda kao i ljude sa kojima smo imali priliku da sarađujemo i koji su značajno uticali na to da ovaj bend bude to što jeste – kažu članovi benda i dodaju da koncert u Domu omladine neće biti samo obeležavanje dosadašnjeg rada već i  proslava novog početka i zalet za ono što će tek da urade.

Ulaznice za koncert u možete da nabavite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona po ceni od 600 dinara (pretprodaja). Na dan koncerta, na ulazu, cena će iznositi 800 dinara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE