Obrenovac, 16.05.2021

'VIKINZI' SE BLIŽE KRAJU, ALI... (VIDEO)


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 24.11.2019.
Saga se nastavlja: Netflix najavio 'Valhalu'

Foto:IMDb
Šesta sezona hit serije "Vikinzi", koja počinje da se emituje u decembru, biće njena poslednja, ali ne i kraj sage o skandinavskim ratnicima. Naime, Netflix je naručio nastavak ove popularne serije. Već se zna da će se zvati "Vikinzi: Valhala" i da će događaji biti smešteni sto godina nakon finala poslednje sezone originalne serije.

Serija će dramatizovati avanture najpoznatijih Vikinga koji su ikada živeli: Leifa Eriksona, Frejdisa, Haralda Harada i normanskog kralja Vilijama Osvajača.

- Više sam nego uzbuđen što najavljujemo nastavak sage o Vikinzima. Znam da će milioni naših obožavatelja širom sveta biti oduševljeni verom u seriju koja je iskazana od strane MGM-a i Netflixa. Džeb Stjuart, odličan scenarista, doneće nove priče i snažnu viziju o nekima od najpoznatijih Vikinga u istoriji - rekao je Majkl Hrst, izvršni producent serije.

Podsetimo, poslednja sezona trebalo bi da se bavi Bjornom, njegovim konačnim obračunom sa Ajvarom, odnosom koji će imati sa Legartom sada kada je velika tajna otkrivena, kao i mogućim ustoličenjem Gvozdenog na presto cele Norveške.

Prva epizoda šeste i poslednje sezone emitovaće se 4. decembra.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE