Obrenovac, 18.05.2021

DOMAĆI BIOSKOPI DOBIJAJU 'NOŽ U LEĐA' (VIDEO)


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 30.11.2019.
Krimić u čast Agate Kristi, Danijel Krejg u glavnoj ulozi

Foto:IMDb
Poznati pisac i reditelj Rajan Džonson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) filmom „Nož u leđa“ koji stiže u domaće bioskope, odaje počast slavnoj Agati Kristi.

„Nož u leđa“ je zabavna moderna kriminalistička drama u kojoj su svi osumnjičeni za ubistvo. Slavni autor kriminalističkih romana Harlan Tombi (Kristofer Plamer ) nađen je mrtav na svom imanju nakon proslave 85. rođendana i pronicljivi detektiv Benoa Blank (Daniel Krejg ) zadužen je za istragu zločina. Snalazeći se u lavirintu tajni i laži Harlanove disfunkcionalne porodice i odanog osoblja, Blank mora naći put do prave istine o iznenadnoj smrti slavnog autora. Zvezdanu postavu čine Kris Evans , Ana de Armas, Džejmi Li Kertis , Majkl Šenon Don Džonson, Toni Kolet a film je duhovita misterija sa stilom koji će gledaocu rešavati do samog kraja.

Recept je standardni. Uzmete grupu bogatih ekscentrika, dodate grupi verno osoblje i jednog mrtvaca i pustite da sve dobro prokuva u uzavreloj i tajanstvenoj vili (sve to pod budnim okom glavnog detektiva), sve dok ne ispliva ubica spreman da život provede u zatvoru.

U Džonsonovom modernom kriminalističkom delu ovaj predivni scenario dobiće moderni preobražaj prožet britkim humorom i oštrom kritikom društvenih običaja i porodičnihh veza 21. veka, a držaće vas u neizvesnosti do samog kraja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE