Obrenovac, 12.05.2021

SVI PUTEVI VODE U SRBIJU


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 02.07.2020.
Posle Džonija Depa, u Srbiju stiže slavni producent Antonino Antonuči Ferara

Foto:Depositphotos/fergregory


Nakon objave da će glumac Džoni Dep i zvanično biti deo prvog animiranog filma proizvedenog u Srbiji, kompanija Iervolino Entertainment potpisala je ugovor i sa čovekom koji je godinama bio najzaslužniji za veliki broj televizijskog sadržaja emitovanog u Italiji, ali i u ostalim zemljama u kojima je Mediaset prisutan.

Produkcijska kuća Iervolino Entertainment, koja je poslednjih nedelja u žiži javnosti zbog otvaranja studija u Srbiji i potpisivanja Memoranduma sa Ministrom privrede Goranom Kneževićem, u svoje redove dovela je proslavljenog producenta i višegodišnjeg direktora televizijskog sektora najveće italijanske medijske kuće Mediaset, Antonina Antonučija Feraru, saopštili su iz te produkcijske kuće.

Antonuči Ferara imaće ključnu ulogu u istraživanju, razvoju i realizaciji budućih filmskih projekata u okviru produkcijske kuće Iervolino Entertainment, uključujući i one koji će biti kreirani u Srbiji.

Pored toga, Ferara se obavezao da će iskoristiti svoje brojne konekcije u svetu medija i pobrinuti se da proizvedeni sadržaji budu preuzeti i distribuirani od stane najvećih nacionalnih i internacionalnih televizijskih kuća.

"Neopisivo sam uzbuđen što se Antonino pridružio našem timu - imati jednog takvog profesionalca i legendu u svojim redovima pomoći će nam da bolje razvijamo naše sadržaje. Njegovo znanje, višegodišnje iskustvo i poznavanje publike i medijskih trendova biće dragoceno i u realizaciji filmova koje ćemo proizvoditi u Srbiji, budući da ovdašnje i italijansko tržište imaju mnogo sličnosti", rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač produkcijske kuće Iervolino Entertainment.

Oduševljenje nije krio ni sam Antonuči Ferara, jer posle decenija rada u medijskom gigantu kakav je Mediaset, inače osnovanom od strane bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, ima priliku da učestvuje u jednom inovativnom i internacionalnom projektu.

"Želeo bih da se zahvalim Andrei Iervolinu na poverenju koje mi je pružio. Biće ovo zahtevan, ali i veoma zanimljiv izazov za mene, budući da ću se po prvi put oprobati u određenim medijskim formatima. Andrea i ja smo dugo razgovarali o različitim mogućnostima i idejama, a jedan od prvih projekata biće internacionalna koprodukcija u saradnji sa čuvenim rešiserom Dariom Arđentom", istakao je Antonino Antonuči Ferara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE