Obrenovac, 19.06.2024

TROFEJ BEOGRADA U SKOKOVIMA U VODU


Izvor: Alo.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 10.04.2019.
Srpskim nadama 16 medalja, Paraušić najuspešniji

Foto:Promo
Srpske nade u skokovima u vodu opravdale su očekivanja na 17. Trofeju Beograda koji se tokom vikenda održavao na bazenu Tašmajdan. U konkurenciji 16 klubova iz pet zemalja, osvojili su 15 medalja, od kojih dve zlatne, 7 srebrnih i 7 bronzanih. U ekipnom plasmanu Čukaričkom je pripalo drugo mesto.

Juniorski reprezentativci od kojih se najviše o ičekivalo, dobro su se nosili sa jakom konkurencijom. Nikola Paraušić je bio naš najuspešniji pojedinac. Pripalo mu je zlato na tornju, srebro u sinhro skokovima sa Ivanom Nikolićem i dve bronze sa daske od 1 i 3 metra. I devojke su bile dobre Tara Nikolić je pobedila na tornju, Emilija Matijević je sa odličnim rezultatom bila druga na dasci 1 metar, a zajedno su osvojile treće mesto u sinhro skokovima.

Vredni pohvale su i mlađi kadeti, Tara Vesić je bila druga na dasci 1 metar, dok je Aleksi Teofiloviću pripalo srebro na dasci 3 metra i bronza na tornju, a Bogdanu Saviću druga poѕicija na dasci 1 metar...

Kod starijih juniora Ivan Nikolić bio je drugi na dasci 1 metar i treći na tornju, Nađa Salom druga na tornju,a Nemanja Mirosavljević treći na dasci 1 metar. Prvo odličje na međuradnim takmičenjima prilao je pionirki Anđeli Vuletić, trežeplasiranojj na dasci od 1 metra.

Uz pomoć i podršku Grada Beograda, SSV Beograda i SSV Srbije su uspešno organizovali takmičenje koje je u neku ruku bilo generalna proba za Kup Mediterana koji će se održati krajem jula na bazenu Tašmajdan, a na kojem će učestovati i skakači iz Rusije, Amerike, Velike Britanije, Italije..

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE