Obrenovac, 01.02.2023

'TROJKA ZA NIKOLINU'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.02.2019.
U obrenovačkoj hali sportova održan je humanitarni turnir u šutiranju trojki

Foto:Printscreen
Humanitarni turnir pod nazivom „Trojka za Nikolinu“ održan je u nedelju u hali sportova Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac“. U šutiranju trojki oprobalo se oko 100 sportista, a sve sa ciljem da se pomogne maloj Nikolini Petrović, koja boluje od cerebralne paralize.

„Želim da se zahvalim svim klubovima koji su, osim nas, prihvatili učešće i organizaciju, a to su košarkaški klubovi Radnički, Plejmejker, kao i Šahovski klub „Hoze Raul Kapablanka“ i Odbojkaški klub TENT. Učešće su uzeli i oni koji se ne bave sportom ili bar nisu aktivni u košarci. Zahvaljujem se svima koji su se prijavili da pomognemo maloj Nikolini da uspe u svom ozdravljenju i borbi do, nadam se, potpunog oporavka“, rekao je Nikola Jočić, trener Košarkaškog kluba ABBA.

Obrenovačke odbojkašice ovog puta imale su susret sa znatno drugačijom mrežicom, a njih 14 odlučilo je da zanemari razlike u sportovima i da pruži svoj maksimum za Nikolinine prve korake.

„Mi smo uvek tu i uvek se odazivamo pozivu na ovakve akcije jer smatramo da kao jedan od velikih kolektiva u gradu moramo pružiti pomoć svakome kome je ona potrebna“, kazao je Slavoljub Ristić, PR Odbojkaškog kluba TENT.

Gradska opština Obrenovac podržava sve oblike sportskih događaja, pri čemu poseban značaj pridaje onim koji su humanitarnog karaktera. Miloš Stanković, član opštinskog Veća i predsednik Komisije za sport, naglasio je da pri organizaciji turnira kao što je „Trojka za Nikolinu“, svi treba da budu solidarni, plemeniti i humani zarad postizanja najvišeg cilja.

Obrenovčani koji već mesecima slanjem SMS poruka, ali i kroz različite manifestacije, izdvajaju novčana sredstva, imali su priliku da i ovog puta u skladu sa svojim mogućnostima u kutiji ostave priloge za Nikolinino lečenje.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE