Budućnost slavila u derbiju kola

Fk Budućnost (Zvečka) – Fk Munja (Barič) 1:0 (0:0)

U derbiju kola opštinske lige Budućnost iz Zvečke savladala je Munju iz Bariča rezultatom – 1:0. Jedini pogodak na susretu postigao je Garić Milan u završnici utakmice, a skoro najveći deo posla uradio je brzonogi Arsić Milan koji je upisao asistenciju.

„Opredeljenje ekipa bilo je takvo da se prvo sačuva svoj gol i da je utakmica završena 0:0 mi bi bili zadovoljni. Videli ste i sami, jedna šansa je odlučila sve, neko je rekao iz publike prvi ko bude napravio kiks taj će izgubiti, tako se i desilo. Ekipe su igrale u oslabljenim sastavima, ovo je amaterski fudbal, viđena su dva crvena kartona i neko kad bi gledao sa strane mislio bi da smo se tukli, na kraju mi smo želeli nulu, a dobili smo sva tri boda“ – rekao je Aleksandar Marković, trener Budućnosti iz Zvečke.

„Ovo nije prva utakmica i na prošloj utakmici stvorili smo mnogo šansi, lopta neće u gol i to je nešto na šta ne može da se utiče. Mnogo šansi, promašaja, mnogo nečega, što na kraju uvek u fudbalu ispadne kao kazna. Ne mogu da zamerim momcima ništa, dali su sve od sebe i evo mi već mesec dana radimo na tome, imamo igru, imamo šanse, ali rezultat nekako izostaje.“ – rekao je Duško Kamber, trener Munje iz Bariča.

Tabela opštinske lige:

1. Fk Borac (Ušće) 41
2. Fk Budućnost (Zvečka) 35
3. Fk Munja (Barič) 27
4. Fk Duboko (Mala Moštanica) 27
5. Fk Belo Polje 26
6. Fk Pobednik (Piroman) 24
7. Fk Omladinac (Veliko Polje) 23
8. Fk Jedinstvo (Dren) 20
9. Ofk Rvati 19
10. Fk Polet (Grabovac) 18
11. Ofk Urovci 17
12. Fk Posavina (Stubline) 11
13. Fk Rekreativo 6
14. Fk Sloga (Ratari) 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *