BUDUĆNOST SRPSKE KOŠARKE – Luka Ivanović

Luka Ivanović, obrenovačko dete, prve košarkaške korake naučio u svom gradu, a posle odličnih partija u matičnom Radničkom, došao je prelazak u KK Rivers BM gde je skrenuo pažnju na sebe. U utakmici 6.kola Kvalitetne lige naš talentovani sugrađanin ubacio je neverovatnih 46 poena, imao 26 skokova uz indeks korisnosti 71, brojke za svaku pohvalu.

„Košarku sam počeo da treniram sa 14 godina u Radničkom iz Obrenovca, više mi se svidela od fudbala i tu je počela moja priča. Imao sam sreću da radim sa kvalitetnim trenerima, a neki od njih su Ivan Žigeranović koji mi je pružio veliku minutažu i verovao u mene, Miloš Jevtić i Vlada Danilović zbog kojih sam krenuo da treniram i Pavle Milivojević sa kojim sam radio dve godine individualno. Od ove sezone član sam kluba Rivers BM, trener Igor Božović dao mi je šansu i u prvom timu, treniram naporno svaki dan, nekada i po dva puta dnevno i samo tako vidim put do uspeha“ – rekao je Luka Ivanović, talentovani košarkaš ekipe Rivers BM.

Utakmica protiv ekipe KK Torlak OKK Beograd ostaće mu zauvek u lepom sećanju, za sada ovo mu je rekord što se tiče postignutih poena, ali Luka stoji mirno na zemlji.

„Osećaj je dobar, ali to je samo jedna utakmica i ima još puno do kraja sezone, cilj mi je da igram košarku na najvišem nivou“ – poentirao je Luka Ivanović.

Mnogo truda, znoja i odricanja potrebno je da bi se ostvario san, ali radna etika je ono što krasi Luku i uz malo sreće nebo je granica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *