FNC DOLAZI U BEOGRAD

Beograd će zadržati dah 4. novembra kada će se FNC, u saradnji s MMA Savezom Srbije, predstaviti beogradskoj publici.

Hala “Aleksandar Nikolić,” poznata kao hala Pionir, postaće epicentar nesvakidašnjeg sportskog događaja koji zaljubljenike u borilačke sportove neće ostaviti ravnodušnim.

Meč za titulu biće borba koja će sigurno uzdrmati Pionir. Savo Hitman Lazić, već poznat u svetu MMA s bogatim iskustvom i nezaboravnim borbama, suočiće se s mladim borcem Nikolom Joksovićem, dokazanim šampionom FNC organizacije.

Vaso Bakočević, Fransisko Bario Kroata, Savo Lazić, Nikola Joksović
foto: MMA savez Srbije

Borba za titulu donosi dodatnu napetost. Veliku pažnju privući će sigurno i dugoočekivani revanš dve regionalne zvezde – Vase Bakočevića i Fransiska Barija Kroate. Ovaj meč, koji će biti deo glavnog programa, obećava neviđeni spektakl i uzbuđenje, za sve koji se 4. novembra budu našli pod svodovima hale “Aleksandar Nikolić”.

Vaso Bakočević, Fransisko Bario Kroata
foto: MMA savez Srbije

Osim ovih ključnih borbi koje su za sada poznate, fajt kard je prepun zvučnih imena iz sveta regionalnog i evropskog MMA. Jedan od trenutno najpopularnijih boraca mlađe generacije, Marko Bojković, već uveliko preti svom novom protivniku. Hrvat Ivica Trušček, takođe, jedno je od potencijalnih imena fajt karda, ali i mnogi drugi koji će biti deo spektakla i prirediti nezaboravne borbe i iskustvo za sve gledaoce.

Organizatori nas još drže u neizvesnosti, što se tiče ostatka fajt karda, a posebno ženskog meča, koji će sigurno privući veliku pažnju publike. Na ljubiteljima MMA je samo da na vreme obezbede mesto i uživaju.

Izvor : Espreso

Foto: MMA savez Srbije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *