LAZAR PAVLOVIĆ POJAČAO VOŽDOVAC PRED POČETAK ZIMSKIH PRIPREMA

Bivši fudbaler Partizana Lazar Pavlović vratio se u srpski fudbal posle godinu dana i potpisao je ugovo na tri godine sa Voždovcem, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Momak rodom iz Obrenovca je od desete godine bio član crno-belih, za prvi tim nastupao od 2019. godine do 2022. i na 63 meča dao 4 gola uz 4 asistencije.

U međuvremenu se nije naigrao u kiparskom AEL Limasolu, a po dolasku u redove „zmajeva“ izjavio da mu je čast što je dobio šansu da dođe u klub.

– Zahvalan sam fudbalskom klubu Voždovac što su mi dali piliku da budem deo ovo tima, počastvovan sam što sam ovde. Pratio sam Voždovac I poznajem lično šefa struke Marka Savića i očekivanja su iskreno visoka. Ciljevi koji su postavljeni, osvajanje Kupa i plasman u Evropu, odlična su motivacija – rekao je Pavlović i dodao:

– Pričao sam sa trenerom i video da imamo iste ambicije i želje, te mi je odluka da dođem na Krov bila laka. Živim već 12 godina na Voždovcu i to je svakako bio dodatni motiv. Mislim da svojim profilom i sposobnostima mogu da pomognem i želim da se što pre adaptiram. Svi smo mladi igrači, svi imaju veliki potencijal i to su pokazali na terenu, ostaje nam samo da vredno radimo i verujemo u sebe i ekipu – zaključio je Pavlović.

Izvor: Telegraf

Foto: FK Voždovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *