NOVI USPEH ZA DŽUDO I SAMBO KLUB „HADŽIME“

Članovi džudo i sambo kluba „Hadžime“ iz Obrenovca osvojili su drugo mesto na ekipnom prvenstvu za mlađe i starije devojčice pod nazivom „Mlade nade“.

Kvalitetno takmičenje održalo se u Šumicama, a devojčice iz kluba „Hadžime“ ostavile su iza sebe gigante poput beogradskog Partizana i ODŽK-a. Nijanse su delile devojčice iz Obrenovca da osvoje zlato, ali više sreće u finalnom susretu imala je Žandarmerija.

„Poslednjih dva meseca znali smo da ćemo na to takmičenje, devojčice su bile pune elana i duha. Pre svakog treninga one su zajedno sedele, pričale o takmičenju i o strategiji. Na samom takmičenju borile su se lavovski, bile su tim i to je doprinelo uspehu“ – rekla je Gordana Filipović, trener u klubu „Hadžime“.

„Bile su prepoznatljive i po identičnim frizurama, ali i po timskom duhu, držale su se zajedno u svakom trenutku. Imali smo mali peh, jedna devojčica nam je tri dana pre prvenstva slomila prst i automatski smo imali praznu kategoriju, gde protivnik dobija plus 1 poen. Ali to nas nije omelo, ostavili smo iza sebe neke od giganta ovog sporta“ – rekao je Miloš Marković, trener u klubu „Hadžime“.

Uspeh na prvenstvu „Mlade nade“ ostvarile su Filipović Mia, Marković Neda, Matić Valentina, Stojadinović Sara, Marinković Iva, Pavlović Anđelina i Stajčić Teodora. Za uspeh o kojem će se pričati najzaslužniji su posvećeni treneri Josipović Bojana, Filipović Gordana i Marković Miloš.

Džudo klub „Hadžime“ u svojim redovima ima i prvaka države, a to je Pavlović Anđelina u konkurenciji mlađih kadeta. Da se u klubu radi kvalitetno govori i podatak da su dres Zvezde zadužili Marković Milan i Đurić Bane.

Treninzi 👇

Mlađa grupa
Ponedeljak, sreda i petak | 18:30 do 20:00h.

Starija grupa
Ponedeljak sreda i petak | 20:00 do 21:30h.
Utorak i četvrtak | 21:00h do 22:00h.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *