Omladinska škola Radnički: Cvetković došao iz Voždovca

Talentovani fudbaler došao je na poziv predsednika Marka Babića.

Radnički iz Obrenovca raste na svim poljima iz dana u dan. Seniorski sastav znatno je osnažen i već na startu prolećnog dela daje razultate, ali u klubu intenzivno vode brigu i o mlađim kategorijama, koje su zalog za budućnost. Dres Radničkog zadužio je Novak Cvetković (2007), naš sugrađanin, koji dolazi iz Voždovca gde je nastupao sa velikim uspehom u Kvalitetnoj ligi Srbije.

„Kao direktor škole pozvao sam uglavnom decu koja su u nekom proteklom periodu otišla u klubove van Obrenovca, mislim da se naš rad ovde ne razlikuje previše, čak se i bolje radi nego u klubovima u Beogradu, a mi se zato trudimo da vratimo najkvalitetniju decu iz klubova poput Voždovca, Čukaričkog i Zvezde. Naravno, glavni cilj je da ih skupimo sve ovde, da kompletiramo generacije i da se takmičimo sa najboljim ekipama u Srbiji. Jedan od tih talentovanih igrača je Novak Cvetković, sigurno najzvučnije pojačanje u mlađim kategorijama, dete koje zna ceo Obrenovac i koje svojim zalaganjem i trudom zaslužuje da igra ozbiljan fudbal, kao i nekolicina igrača iz naše škole.“ – rekao je Miloš Simić, direktor omladinske škole.

Da se radi o kvalitetnom fudbaleru govori podatak da je bio na meti Hanovera, gde je proveo jedan period i oduševio sve ljude u klubu. Radnički je dobio biser, koji će vrlo brzo zakucati na vrata seniorskog tima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *