OPŠTINSKA LIGA OBRENOVAC: Derbi utakmice u Stublinama i u Belom Polju

Subota nam donosi izuzetno zanimljive utakmice za ljubitelje fudbala

Posle četiri godine ponovo će snage odmeriti Posavina iz Stublina i Omladinac iz Velikog Polja, a derbi starih rivala igra se na stadionu u Stublinama sa početkom u 13:30h. Posavina zauzima 12 mesto na tabeli opštinske lige sa 9 osvojenih bodova uz gol razliku 18:24, a tim iz Velikog Polja nalazi se na 8 mestu na tabeli sa 19 osvojenih bodova uz gol razliku – 38:18.

Belo Polje ne zna za poraz šest utakmica, a sutra na svom terenu ima težak ispit i duel sa Munjom iz Bariča, koja ima jedan od najboljih timova u ligi. Četvrtu poziciju na tabeli zauzima Belo Polje sa 24 osvojena boda uz gol razliku – 31:11. Munja iz Bariča nalazi se na drugom mestu na tabeli sa 27 osvojenih bodova uz gol razliku – 27:9.

Polet iz Grabovca šest kola nije osetio slast pobede, a sutra na svom terenu dočekuje Slogu iz Ratara. Polet zauzima 12 poziciju na tabeli sa 12 osvojenih bodova uz gol razliku 18:32. Sloga iz Ratara nalazi se na poslednjem mestu na tabeli, bez osvojenog boda i uz gol razliku 11:76.

Skela sutra na svom terenu dočekuje Rvate, sudar dve ekipe sličnog kvaliteta, koje mogu da pobede svakog, ali isto tako i da izgube od svakog. Skela se nalazi na 13 mestu na tabeli sa 8 osvojenih bodova uz gol razliku – 14:35. Rvati se nalaze na 10 mestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova uz gol razliku – 23:31.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *