POGLEDAJTE LOGO NAJVEĆEG SPORTSKOG TAKMIČENJA U ISTORIJI SRBIJE

Otkriven je logo za najveće sportsko takmičenje ikada organizovano u našoj zemlji – Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima!

Ovaj veličanstveni spektakl će se održati od 10. juna do 6. jula ove godine u Beogradu, pretvarajući ovog leta našu prestonicu u epicentar evropskih sportskih dešavanja.

Ova multisportska manifestacija obuhvata dva takmičenja – Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima, na kojem će se takmičiti profesionalci i Masters prvenstvo, na kojem će se nadmetati veterani.

https://www.instagram.com/p/C5lKJMhMoea/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Na ukupno devet evropskih prvenstava u pet različitih vodenih sportova, uključujući vaterpolo, plivanje, plivanje na otvorenim vodama, sinhrono plivanje i skokove u vodu, ovaj događaj će ugostiti preko 7000 vrhunskih sportista i veterana iz 41 evropske zemlje.

Beograd će biti domaćin na pet lokacija širom grada, uključujući bazene Milan Gale Muškatirović (25. maj), Tašmajdan, 11. april i Košutnjak, kao i Adu Ciganliju.

https://x.com/EuroAquatics/status/1778034126446104650

Ovo prvenstvo ne samo da obećava vrhunske sportske podvige najboljih sportista Evrope, već i pruža priliku našoj prestonici da zasija na evropskoj sportskoj mapi kao domaćin najvećeg sportskog takmičenja ikada održanog u našoj zemlji.

Pripremite se za neverovatan spektakl koji će definisati sportsku scenu Srbije!

Izvor : Kurir.rs

Foto: Pritnscreen/Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *