RUKOMETAŠI RADNIČKOG OSVOJILI KUP

RK „Radnički“ – SU „Lavovi“ 30:28 (18:14)

Još jedan veliki uspeh ostvarili su rukometaši Radničkog iz Obrenovca. Krajem maja meseca osvojen je pehar namenjen prvaku lige „Beograd“, a sinoć je na domaćem terenu osvojen i istorijski pehar u Kup takmičenju.

Po kvalitetu očekivali su svi u taboru Radničkog lakši posao, ali mlada i poletna ekipa Lavova prikazala je odličnu utakmicu, gde je pehar vrlo lako mogao da završi i u njihovim rukama. Radnički je u finalnom susretu uglavnom imao prednost, ali nije to bila velika razlika, pa su gosti u završnici utakmice došli do izjednačenja i priredili dramu.

Igrao se 56.minut susreta, rezultat je bio 27:27, talentovana ekipa Lavova nije izdržala pritisak, promašen je sedmerac i to su na pravi način iskoristili iz tabora Radničkog i u svoje vitrine doneli pehar namenjen pobedniku Kupa Beograda. Takmičenje u Kupu nastavlja se 22.decembra, a potencijalni protivnici su Crvena Zvezda, Radnički iz Kragujevca, Dubočica ili Jugović.

RK“Radnički“:Bešir Petar 1, Delić, Nedić 7, Basara 1, Sokolov 1, Ničovski 10(4), Ristić 1(1), Puretić 1,Damjančević, Ružičić, Jevđenović (8 odb.), Ješić, Maksimović, Vidaković 2, Ivanović 6 i Sofranić (2 odb,).

MVP finala: Ivanović Aleksandar

Foto: Maja Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *