SRBIJA ŽELI DA ORGANIZUJE OLIMPIJSKE IGRE I EVROPSKO PRVENSTVO U FUDBALU!

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije otkrio je da će se finale Lige Evrope 2028. godine igrati na Nacionalnom stadionu u Beogradu.

Predsednik je govorio i o neverovatnom planu, a to je kandidatura za Olimpijske igre i Evropsko prvenstvo u fudbalu za igrače do 21 godine.

– Menjamo lice zemlje, ne samo grada. Ovde ide Akvatik centar, nismo gradili bazene, sad ćemo napraviti najveći uz Budimpeštu. Sa Mađarima posle možemo da konkurišemo, kada izgradimo sve što gradimo sada, da se Mađarska i mi kandidujemo za Olimpijske igre. Kao što sa Albanijom možemo da se kandidujemo za Evropsko prvenstvo do 21 godine, kod njih otvaranje, kod nas finale. OFK Beograd će igrati u Zaječaru utakmice, pa će i Zvezda i Partizan gostovati tamo. Ne znam kako stoji Dubočica, nadao sam se da igraju. U Loznici se igra finale Kupa, tu je sad borba oko karata. Vojvodina traži 4.000 kao i Zvezda i možete da mislite kako to izgleda. Stadion prima 8.500 ljudi. Objasnite mi kako Zvezdinim navijačima kažemo da će dobiti nula karata, ali fer je da i Vojvodina dobije isti broj karata – rekao je Vučić.

Izvor : Espreso sport

Foto: Ministarstvo finansija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *