Obrenovac, 29.09.2022

BELE┼ŻNICI DANAS NA VIBERU


Izvor: Tanjug/Alo/V.P./Lokalne novine | Obrenovac, 25.10.2021.
Besplatno savetuju gra─Ĺane

Foto:EPA/RITCHIE B. TONGO


Javni bele┼żnici ─çe danas od 11.00 do 14.00 ─Źasova preko tri posebne linije na aplikaciji Viber u┼żivo odgovarati na pitanja gra─Ĺana, ili ih uputiti na na─Źin na koji mogu da ostvare svoja prava.

Ova uslugu za gra─Ĺane organizuje Javnobele┼żni─Źka komora Srbije povodom Evropskog dana pravde, koji se svake godine obele┼żava 25. oktobra, sa ciljem da se pravda pribli┼żi gra─Ĺanima, najavljenojer iz Komore.

JKS je pozvala gra─Ĺane da se jave i postave pitanje u┼żivo u razgovoru sa javnim bele┼żnicima preko Viber aplikacije, na telefonske brojeve 065/ 415 88 24, 065/415 88 25, 065/415 88 26.

Gra─Ĺani ─çe mo─çi da biraju da li ─çe sa javnim bele┼żnikom razgovorati video ili audio pozivom.

Evropski dan pravde je istovremeno i “otvoreni dan” svih notarijata Evropske unije, koji toga dana na sli─Źan na─Źin savetuju svoje gra─Ĺane, saopšteno je iz JKS.

Javni bele┼żnici mo─çi ─çe sutra da pou─Źe gra─Ĺane u vezi sa poslovima oko prometa nepokretnosti, overama potpisa i prepisa, overama punomo─çja, vo─Ĺenju ostavinskih postupaka, odgovornosti javnih bele┼żnika, kao i o dilemama vezanim za nadle┼żnosti javnog bele┼żnika.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE