Obrenovac, 29.09.2022

JKP ”PARKING SERVIS” U NOVOM OBJEKTU (VIDEO)


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 01.10.2021.
Nove prostorije za mesnu zajednicu Dudovi i Javno komunalno preduzeće ”Parking Servis”

Foto:lokalnenovine.rs


Nekadašnja zgrada Invest banke u gradskom naselju Dudovi, renovirana je, a prostor je adaptiran i prilagođen tako da omogući poslovanje Javnog komunalnog preduzeća ”Parking servis”, kao i kancelarije Saveta mesne zajednice Dudovi. Naime, od danas, građani ove mesne zajednice, moći će svoje zahtve da predaju Savetu mesne zjaednice koji će biti dostupan u prostorijama novog rekonstruisanog objekta. Obnovljen objekat obišli su predstavnici opštine Obrenovac na čelu sa predsednikom Gradske opštine Obrenovac Miroslavom Čučkovićem i v.d. direktora Javnog preduzeća Elektroprivreda Srbije” Milorad Grčić.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Parking Servis” Obrenovac Igor Vujičić ovom prilikom zahvalio je svima koji su pružali pomoć pri pronalasku adekvatnog objekta, kao i prilikom adaptacije prostora, te je posebnu zahvalnost za zalaganja iskazao v.d. direktora Javnog preduzeća ”Elektroprivreda Srbije” Miloradu Grčiću i rukovodstvu Gradske opštine Obrenovac na čelu sa predsednikom opštine Miroslavom Čučkovićem.

– Enterijer zgrade je uređen, tako da su uslovi prilagođeni potrebama zaposlenih, a razmišljalo se i o korisnicima, te je na ovom prostoru smešten i naplatni centar, gde će građani moći da plate mesečne račune i na taj način završavaju sve administrativne poslove koji su u vezi sa uslugama koje naše preduzeće pruža – objasnio je Vujičić

Milorad Grčić iskazao je zadovoljstvo, što je zgrada, koja kako kaže, već godinama unazad nije služila svrsi, ponovo adaptirana.

– Zgrada danas ima svoju svrhu, od danas na ovom prostoru posluje obrenovačko Javno komunalno preduzeće ”Parking servis”. Naime, ideja Gradske opštine Obrenovac, koju podržava i EPS, je da nijedno javno preduzeće više ne posluje u tuđem poslovnom prostoru, dakle nastoji se da se u potpunosti izbegne iznajmljivanje prostora, troškovi za kiriju, te da se uslovi u svim javnim preduzećima prilagode ptrebama građana i zaposlenih – rekao je Grčić.

Grčić je takođe najavio, da će uskoro biti okončani radovi na rekonstrukciji nekadašnje zgrade PKB-a nakon čega će službe Javnog komunalnog preduzeća Toplovod ”Obrenovac” biti smeštene na novoj lokaciji.

–Javno preduzeće ”Elektroprivreda Srbije” brine o svojim građanima, brine o Obrenovcu. Uradili smo rekonstrukciju svih elektro filtera, preko 400 miliona ulažemo u projekat odsumporavanja – naveo je Grčić i dodao da je saradnja Javnog preduzeća ”Elektroprivreda Srbije” sa opštinom Obrenovac sve kvalitetnija, te podsetio na projekat izuzetne važnosti, projekat proširenja kapaciteta toplovodne mreže na teritoriji gradske opštine Obrenovac.

Iz Saveta mesne zajednice Dudovi pozivaju građane, da posete nove prostorije mesne zajednice i zajedničkim zalaganjima sa predstavnicima Saveta, rešavaju svakodnevne problema.

– Zahvaljujući Javnom preduzeću ”Elektroprivreda Srbije”, gospodinu Grčiću, Gradskoj opštini Obrenovac, mesna zajednica Dudovi, dobila je svoj prostor, gde će moći da prima sugrađane – itakao je predsednik Saveta mesne zajednice Dudovi Željko Roksandić.

Član Veća opštine Obrenovac Milorad Bođan iskoristio je priliku, da pozove građane da posete novi prostor mesne zajednice, kao i da podnesu zahteve za rešavanje nekih od problema sa kojima se svakodnevno suočavaju .

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE