Obrenovac, 01.12.2021

RADOVI NA IZGRADNJI KANALIZACIONE MRE┼ŻE U MZ ZVE─îKA(VIDEO)


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 24.11.2021.
U toku su gra─Ĺevinski radovi na izgradnji nedostaju─çe kanalizacione mre┼że na teritoriji mesne zajednice Zve─Źka

Foto:lokalnenovine.rs


Radove u Ulici 21. u Zve─Źkoj, danas su obišli predstavnici opštine Obrenovac i direktor Javnog komunalnog preduze─ça ”Vodovod i kanalizacija” Branko Mati─ç.

Mati─ç je ovom prilikom najavio, da je u toku proces izrade projekta za izgradnju kanalizacije u unutrašnjem delu mesne zajednice Zve─Źka, na prostoru izme─Ĺu Šaba─Źkog i Valjevskog puta.

– Radi─çemo cele godine, prekid radova mo┼żemo o─Źekivati samo u danima kada vremesnki uslovi ne budu dozvoljavali da se obavljaju radovi – naglasio je Mati─ç.

Predsednik Saveta mesne zajednice Zve─Źka Radoš Ili─ç najavio je, da bi u naredne 2 godine, doma─çinstva sa cele teritorije mesne zajednice Zve─Źka, trebalo da dobiju priklju─Źke na kanalizacionu mre┼żu.

Zamenik predsednika Saveta mesne zajednice Zve─Źka Dragan Isailovi─ç iskoristio je priliku da pozove gra─Ĺane, da u narednom periodu spreme potrebnu dokumentaciju, te da u komunikaciji sa nadle┼żnim slu┼żbama Javnog komunalnog preduze─ça ”Vododov i kanalizacija” obezbede sve preduslove za priklju─Źenje doma─çinstava na novoizgra─Ĺenu mre┼żu kanalizacije.





Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE