Obrenovac, 25.02.2024

ASFALTIRANJE U MZ KONATICE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 27.04.2023.
Građevinski radovi na izgradnji važne putne deonice na teritoriji mesne zajednice Konatice, napreduju predviđenom dinamikom

Foto:lokalnenovine.rs


Naime, u toku je asfaltiranje puta koji povezuje mesne zajednice Konatice i Poljane, a danas je radove u ovom delu opštine obišao predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

Predsednik Saveta mesne zajednice Konatice Marko Babić istakao je značaj ove putne deonice, pre svega jer je reč o putu koji spaja dve mesne zajednice Konatice i Poljane.

– Put se našao u jako lošem stanju nakon poplave 2014. godine, kada je velikim delom oštećen. Međutim, došla je na red rekonstrukcija ovog putnog pravca, nakon čega će svakodnevni život meštana Konatica biti lakši – rekao je Babić.

Stanojević je prilikom obilaska radova naglasio veliku važnost rekonstrukcije putne infrastrukture u svim delovima opštine.

– Zbog važnosti ove saobraćajnice, insistirali smo na njenoj rekonstrukciji. U Trstenici je započeta rekonstrukcija dve važne putne deonice, nakon čega se planiraju radovi u gradskom delu opštine, u Nemanjinoj ulici, a posle ovih radova radiće se na obnovi puteva u mesnoj zajednici Jasenak, koji su moram priznati u lošem stanju, međutim tokom predstojeće letnje sezone rekonstruisaćemo puteve i u ovom delu opštine – rekao je Stanojević.

Odbornik Skupštine opštine Obrenovac Nikola Pavlović zahvalio je Gradskoj opštini Obrenovac i Javnom komunalnom preduzeću ”Beograd put” koji su prepoznali potrebu rekonstrukcije putne infrastrukture ovog dela opštine Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE