Obrenovac, 26.02.2024

MOLITVA KOJA ŠTITI OD SVAKOG ZLA I ZAVISTI


Izvor: Espreso/Stil/Lokalne novine | Obrenovac, 24.04.2023.
Izgovorite ove re─Źi ako vam u ┼żivotu NE IDE KAKO TREBA!

Foto:Tamara Trajkovi─ç


Kada im se u ┼żivotu dešavaju loše stvari i nikako da sve krene na bolje, ljudi veruju da je na njih neko bacio kletvu. U tom slu─Źaju okrenite se Bogu i svakog dana izgovorite ove mo─çne re─Źi koji teraju zlo i štite od nevolja.

Kada molitva pro─Źisti sve ono negativno što se nakupilo kod vas, nesta─çe i razlozi zbog ─Źega mislite da vas je neko urekao ili prokleo.

Pa┼żljivo pro─Źitajte ove re─Źi:

Gospode Isuse Hriste, Sine Bo┼żji, ogradi me svetim Tvojim Angelima i molitvama Svepre─Źiste Vladi─Źice naše Bogorodice i Prisno─Ĺeve Marije, silom ─îasnog i ┼Żivotvornog Krsta, Svetog Arhistratiga Bo┼żjeg Mihaila i ostalih Nebeskih sila besplotnih, Svetog Proroka i Prete─Źe, Krstitelja Gospodnjeg Jovana, Svetog Apostola i Jevan─Ĺeliste Jovana Bogoslova, Sveštenomu─Źenika Kiprijana i mu─Źenice Justine, Svetitelja Nikolaja, arhiepiskopa Mirlikijskog ─Źudotvorca, Svetitelja Lava, episkopa Katanskog, Svetitelja Josifa Belgorodskog, Svetitelja Mitrofana Voronješkog, prepodobnog Sergija, igumana Radonješkog, prepodobnog Serafima, Sarovskog ─îudotvorca, Svetih mu─Źenica Vere, Nade i Ljubavi i majke njihove Sofije, svetih i pravednih bogootaca Joakima i Ane i svih svetih Tvojih, i pomozi meni, nedostojnom rabu Tvojemu (ime onog koji se moli), da me izbavi od svih nasrtaja neprijateljskih, od svake ma─Ĺije, ─Źarolije, vra─Źanja i od lukavih ljudi, da ne uzmognu u─Źiniti meni zla nikakvoga.

Gospode, svetloš─çu Tvojeg blistanja sa─Źuvaj me ujutru, preko dana, nave─Źe i kada san dolazi, i silom blagodati Tvoje odvrati i udalji zla svaka ne─Źista koja dejstvuju po nagovoru ─Ĺavola. Ko je tako mislio i ─Źinio – vrati njihovo zlo nazad u pakao, jer Tvoje je Carstvo i Sila, i Slava, Oca i Sina i Svetoga Duha.

Amin.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE