Obrenovac, 26.10.2021

FINIŠ MANIFESTACIJE ”OBRENOVAČKO LETO”


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 28.08.2021.
Najavljeni programi kojima se završava ovogodišnja manifestacija...

Foto:obrenovac.rs


Kulturnim programima planiranim za narednu nedelju, završava se ovogodišnja tradicionalna manifestacija ”Obrenovačko leto”. Usled nepovoljnih vremenskih uslova, u prethodnom periodu odložena su 2 događaja, međutim kako ističu organizatori ove kulturne manifestacije, svi događaji biće realizovani u nekim druim terminima, tako da će publika imati priliku da isprati sve najvaljivane programe.

Član Veća opštine Obrenovac Zoran Ćorlomanović najavio je nastup hora obrenovačke crkve u gradskoj biblioteci za ponedeljak, 30. avgust sa početkom u 19.00 sati.

– Crkveni hor ”Joakim i Ana” izvodiće dhovnu i modernu muziku. Njihov koncert je izuzetno atraktivan i pozivam sve naše sugrađane, ljubitelje horske i uopšte ljubitelje muzike, da dođu i još jednom čuju izvođenje hora ”Joakim i Ana” – naveo je Ćorlomanović.

On je ovom prilikom najavio i već jednom otkazan koncert rok grupe ”Holesterol bend” za ponedeljek, 30. avgust. Koncert će biti održan na obrenovačkim bazenima i počeće u 21.00 sat.

Neki programi kulturne manifestacije ”Obrenovačko leto” biće održani i van gradskog jezgra opštine Obrenovac.

– Pripremili smo još jedan koncert, kako bismo ovu kulturnu manifestaciju raširili po celoj teritoriji opštine Obrenovac, po različitim mesnim zajednicama. Naime, na inicijativu Saveta mesne zajenice Skela, u četvrtak, 2. septembra na igralištu školskog dvorišta, biće održan koncert muzičke grupe Goci bend sa početkom u 20.00 sati. Oranizovanjem ovog koncerta, izaći ćemo u susret mesnoj zajednici Skela i stanovnicima ove mesne zajednice, koji su poželeli da čuju izvođenje ovog benda- rekao je Ćorlomanović.

Kako ističu organizatori kulturno-zabavnih programa manifestacije ”Obrenovačko leto”, najavljeni programi biće realizovani ukoliko aktuelni vremenski uslovi to budu dozvolili.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE