Obrenovac, 19.10.2021

EGZIT ĆE SE ODRŽATI OVE GODINE


Izvor: Kurir.rs/Tanjug/Lokalne novine | Obrenovac, 09.06.2021.
Organizatori najavili koji će izvođači nastupati!

Foto:Zorana Jevtić


Festival Egzit saopštio je da će se pridružiti velikim događajima koji se ponovo dešavaju ovog leta širom sveta "zahvaljujući uspešnom programu masovne vakcinacije u Srbiji i drastičnom poboljšanju epidemiološke situacije".

Velika proslava 20. godišnjice Egzita biće održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su potvrdili Dejvid Geta, Erik Pridz, Sabaton, Nina Kravic, Tiga, Solomun, Ameli Lens, Masio Pleks, Denis Sulta i brojni drugi, saopštili su organizatori.

- Sigurno je da će na ovogodišnjem Egzitu, kao i na prvom pre 20 godina, doći do katarze energije nagomilane u prethodnih više od godinu dana, koja će otvoriti neke nove dimenzije festivalskog iskustva. Zbog toga će ovogodišnje izdanje zasigurno ostati upisano kao jedinstveno u celoj festivalskoj istoriji - izjavio je član Upravnog odbora Egzita Sanjin Đukić.

Egzit je danas objavio kratki promo video u kome poziva ljude iz regiona "da ponovo ujedinjeni vratimo život životu, i pokažemo svetu snagu svega onoga što nas povezuje - snagu slobode, radosti, ljubavi i jedinstva".

- Ovog leta, nakon više od 15 meseci pandemijskih restrikcija, zabrane okupljanja, nemogućnosti putovanja, otuđenosti jedni od drugih, opet tražimo izlaz, ali ovaj put na globalnom nivou. Tražimo da ponovo budemo zajedno, jer ljudski kontakt je iskonska ljudska potreba, bez koje se život ne može zamisliti - saopštio je Egzit.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE