Obrenovac, 26.10.2021

GLUMCI SNIMILI VIDEO PORUKE IZ SVOJIH DOMOVA (VIDEO)


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 22.03.2020.
Pogledajte šta kažu Zoran Cvijanović, Svetozar Cvetković, Andrija Milošević...

Foto:Prva
Grad Beograd, Sekretarijat za kulturu i gradska pozorišta, uputila su poziv glumcima da snime svoje video poruke podrške svim građanima, a najviše našim najstarijima, kako bi svojim primerom, u vreme vanrednog stanja, podigli svest o ozbiljnosti situacije, važnosti odgovornosti i solidarnosti i pozvali ih da prate uputstva i ostanu kod svojih kuća.

Ovo su njihove poruke:

- Da se javm. Kući sam. Zvao bih vas da svratite, ali... da ne bude nezvanih gostiju. Bolje ovako...- poručuje između ostalog Zoran Cvijanović.

- Ja znam da inat na ovim prostorima ima posebno mesto, ali sad nije vreme za inaćenje...poslušajte savet koji vam daju i ostanite kod kuće - kaže Boda Ninković.

- Postoji nešto o čemu ne znamo ništa. Da to ništa ne bi postalo svašta , učinite samo jedan mali korak zarad ne samo sebe, svojih bližnjih i onih koje volite, već zarad postojanja i opstanka ove planete na kojoj živimo... - ističe Svetozar Cvetković.

- Ostanite kod kuće, budite odgovorni. Sve ono što ste želeli da uradite, a niste stizali od trke, jurnjave, od silnih obaveza koje ste natovarili na pleća...dakle sve što ste planirali da uradite, a niste stizali, uradite sada u svom domu. Pročitajte dobru knjigu, odgledajte dobar film , pretresite i sredite svoje ormane, očistite kuću, bavite se hobijem...Ja ću sve to da uradim - kaže Gorica Popović.

- Možete po kućama da radite mnogo dobre stvari, da igrate "Ne ljuti se čoveče", kupujte knjige, igrajte fudbal, košarku,,,sve to možete da radite kod kuće...Pecite bureke, pite...radite sve ono što do sada niste radili, već ste kupovali u pekarama , a to možete kod kuće. Šalu na stranu, budite odgovorni jedni prema drugima i pokušajmo svi zajedno nekako da se izolujemo i da ovu bolest pobedimo - poručuje Andrija Milošević.

Akciji su se odazvali i Viktor Savić, Svetislav Goncić, Gordan Kičić, Jelena Gavrilović, Lazar Ristovski i mnogi drugi, koji su snimili takođe poruke iz svojih domova.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE