Obrenovac, 26.10.2021

KARTE ODLEPRŠALE BRZINOM SVETLOSTI


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 31.01.2020.
Jura Stublić i Film rasprodali prvi, pa zakazali drugi koncert u Beogradu

Foto:Željko Jelenski
Legendarni muzičar Jura Stublić i grupa Film posle prvog rasprodatog koncerta 29. februara u "Amerikani", zbog izuzetnog interesovanja publike održaće 15. marta u 21h i drugi u istoj dvorani Doma omladine Beograda.

Ulaznica za drugi koncert Jure i Filma 15. marta košta 1.500 dinara preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Na dan koncerta 15. marta, ako ih ostane, biće 1.700 dinara.

Zagrebački Film upečatljivo je debitovao albumom "Novo! Novo! Novo! Još jučer samo na filmu a sada i u vašoj glavi" (1981), sa kog su se brzo izdvojile Stublićeve pesme "Zamisli život u ritmu muzike za ples", "Moderna djevojka" i "Neprilagođen", a usledio je ubrzo potom eksplozivni koncertni mini album "Film u Kulušiću Live!" (1981).

Stublićeva nesvakidašnja sposobnost da zaintrigira i napravi hit došla je do punog izražaja u gitarski poletnoj "Boje su u nama" i bezvremenoj, dirljivoj "Mi nismo sami", sa albuma "Sva čuda svijeta" (1983), na koje se podjednako upečatljivo nadovezuju himnična "Pjevajmo do zore" i setno poetična "Signali u noći" (sa istoimenog albuma iz 1985).

Nakon promene postave benda, sada pod imenom Jura Stublić i Film stižu "Sjećam se prvog poljupca", "Srce na cesti" (sa albuma "Sunce sja"1987), "Ljubav je zakon", "Dobre vibracije" i "Rob ljubavi", sa "Zemlje sreće" (1989), a potom stižu "Hrana za golubove" (1992) i kompilacije "Greatest hits Vol. 1" (1994), "Greatest hits Vol. 2" (1996) i "Sve najbolje" (2001), sa pojedinim ponovo snimljenim starim pesmama.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE