Obrenovac, 26.10.2021

JUŽNI VETAR UBRZANJE


Izvor: nsuzivo.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 03.08.2020.
Film i serija pratiće život Petra Maraša kao šefa srpske mafije

Foto:Promo


U filmu “Južni vetar 2” akcenat će biti na novom šefu srpske mafije i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom, otkriva reditelj Miloš Avramović

Moć i bogatstvo

Poseban akcenat biće stavljen na Marašev odnos sa ženom, sinom, ocem i mlađim bratom, po uzoru na američku hit seriju “Porodica Soprano”.

“U filmu “Južni vetar 2″ fokus će biti na novom šefu srpske mafije i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom. U porodici Maraš doći će do eskalacije ozbiljnih problema, zbog čega će Petrov brat Nenad (Luka Grbić) morati da se iz Amerike vrati u Srbiju. Odnos između braće biće posebno zanimljiv” – otkriva za Informer reditelj Miloš Avramović i nastavlja:

“Petar će ovoga puta imati veliku podršku supruge Sofije (Jovana Stojiljković) za nezakonite radnje. Ona ranije nije bila oduševljena njegovim prljavim poslovima, ali će se sve to promeniti čim oseti moć i bogatstvo. U filmu ćemo pokušati da dočaramo Maraševe muke da održi balans između mafije i porodičnog života”.

Glavni junak “Južnog vetra” Miloš Biković kaže da počinju sa snimanjem filma čim se završi pandemija.

“Radićemo čim oteramo ovaj koronavirus. Nadam se da ćemo premijeru filma moći da zakažemo za februar naredne godine, to bih jako voleo. Jedva čekam da publika vidi nastavak, pročitao sam scenario i mogu vam reći da je fantastičan” – priča najpopularniji srpski glumac i dodaje da je u planu i nastavak serije.

Počinjemo da snimamo drugu sezonu serije “Južni vetar”. U planu je 14 epizoda. Prve četiri biće napravljene od drugog dela filma, a 10 potpuno novih. U drugoj sezoni serije biće mnogo više ženskih likova.

Najpotresnija scena

Biković se osvrnuo na veoma uspešnu prvu sezonu serije “Južni vetar”, čije je epizode u proseku pratilo više od dva miliona ljudi.

“Omiljena mi je ona epizoda u kojoj Maraš psihički puca i priznaje svom sinu Luki da je kriminalac. Najpotresnija mi je bila ona scena u kojoj nakon saobraćajke Petar nosi sina do bolnice u rukama”kaže glumac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE