Obrenovac, 19.10.2021

ELEGANCIJA SA VELIKE SCENE


Izvor: nova.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 11.01.2021.
Novogodišnji gala koncert 13. januara u Narodnom pozorištu

Foto:Narodno pozorište/Željko Jovanović/Promo


Novogodišnji gala koncert Narodnog pozorišta, u izvođenju solista i ansambla Baleta ovog teatra, biće održan u sredu, 13. januara, od 19 sati na Velikoj sceni, saopšteno je iz ove ustanove.

U okviru programa biće izvedeni najlepši dueti i igre iz baleta “Labudovo jezero”, “Don Kihot” , “Bajadera” , “Ko to tamo peva”, “Korsar” i “Krcko OrašÄić”, precizira se u saopštenju iz nacionalnog teatra.

Solisti koji će nastupiti u okviru Novogodišnjeg gala koncerta su: Bojana Žegarac Knežević, Jovica Begojev, Teodora Spasić, Jovan Veselinović,Tijana Šebez, Ana Ivančević, Ines Ivković, Olga Olćan, Ivana Savić Jačić, Živanović, Nikola Bjanko, Ljiljana Velimirov, Maja Stojakov, Milena Margareta Čeromuhina, Hoze Iglesias, Ada Raspor, Milja Đurić, Darina Bulakovska, Silvija Džunja, Miloš Marijan, Milica Jević, Miloš Kecman, Tatjana Tatić, Semjuel Ges.

Ulaznice su u prodaji na blagajni i onlajn, a programi u Narodnom pozorištu, uz ograničen broj mesta za publiku, održavaju se uz poštovanje svih mera zaštite od pandemije koronavirusa koje propisuje Krizni štab, podsećaju iz ovog teatra.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE