Obrenovac, 26.10.2021

KULTURNI KIÅ OBRAN NA APLIKACIJI


Izvor: danas.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 21.07.2020.
Kulturni kišobran pokrenuo je svoju prvu mobilnu aplikaciju, pomoću koje su vesti iz sveta kulture na dohvat ruke čitaocima

Foto:Promo


Aplikaciju možete da preuzmete na Google Play-u na ovom linku: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.kulturni.kisobran

“Ovo je veliki korak za naš portal i nadamo se da će se čitaocima dopasti aplikacija. Na njoj je poslednjih nekoliko meseci radio Nikola Spasić, naš IT stručnjak”, kaže urednica Miljana Miletić.

Kulturni kišobran je portal o kulturi nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu.

„Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture“, navode oni.

Portal je u martu dobio svoj prvi tim saradnika, koji je zaokružen na sedam imena početkom leta. To su: Kristina Vuković, Vanja Pavićević, Dragana Ilić, Ivana Dinić, Jana Vujačić, Strahinja Grozdanić i Zorana Milosavljević.

“Isprva smo samo hteli da okupimo nekoliko saradnika koji bi pisali za sajt. Ispostavilo se da smo oformili jedan sjajan tim kreativaca, čija energija čini ovaj portal posebnim”, kaže Miljana.

Aplikacija će za početak biti dostupna samo sa korisnike Android mobilnih telefona.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE